Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Майже 1500 пакунків гуманітарної допомоги від буковинських поліцейських та благодійників доставили жителям Херсонщини
Опубліковано 02 березня 2023 року о 10:21

Одну з найбільших партій благодійної допомоги передали працівники ГУНП в Чернівецькій області спільно з представниками громадських організацій жителям деокупованої Херсонської області. Родини, які у період війни росії проти України опинилися у складних життєвих обставинах отримають її адресно.

–    У цей нелегкий для України час, коли весь світ єднається у боротьбі проти росії, буковинські поліцейські не стоять осторонь та усіма зусиллями намагаються наблизити Україну до перемоги. Цього разу ми передаємо адресну допомогу херсонцям, у яких є потреба у найпростіших побутових речах. Це засоби гігієни, продукти харчування, одяг, взуття та солодощі, – каже начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області підполковник поліції Володимир Шепенюк.  

Правоохоронці Буковини від початку війни співпрацюють із благодійними громадськими організаціями, представники яких відкликаються на потреби людей, які потребують допомоги сторонніх. 

–    Як і завжди, партнери з Німеччини миттєво відгукнулися на наш запит і зібрали пакунки з усім необхідним для українських родин, які опинилися у складних життєвих обставинах у зв’язку із війною. Таким чином ми хочемо допомогти жителям Херсонщини. Відрадно, що наша співпраця із буковинською поліцією завжди має позитивний результат. Адже ми, волонтери, знаємо алгоритм як швидко зібрати допомогу. А поліція – кому ця допомога необхідна у першу чергу, – говорить Василь Савка, керівник ГО «Справа Кольпінга в Україні».


Перед тим, як відправити гуманітарну допомогу на Херсонщину, буковинські поліцейські разом з ювеналами зібрали списки людей, серед яких діти, яким необхідна підтримка. 

Відповідно до переліку, меценати зібрали пакунки з речами першої необхідності і харчами для українців. За лічені дні, завдяки консолідації зусиль поліцейських та благодійників, адресну допомогу отримають майже 1500 сімей деокупованої Херсонської області. 

–    Дякуємо нашим колегам із Чернівців, які зібрали та передали необхідні речі для соціально вразливих категорій населення Херсонщини. Тепер ці пакунки отримають родини, які мають потребу в одязі та харчах. Разом до перемоги з такими однодумцями. Слава Україні! – сказав начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Херсонській області Віталій Сайфутдінов.



Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux