Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Буковини організували захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей
Опубліковано 01 червня 2021 року о 18:20

«Зробимо дітей щасливими разом!» - свято під такою назвою сьогодні, 1 червня, відбулося у Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка. Представники правоохоронних органів, буковинської крайової влади та громадських організацій долучилися до цих урочистостей.

Майданчик для проведення заходу для дітей був поділений на дві частини: інформаційного та розважального спрямування. «Не втрачай часу!» - основне гасло свята, за допомогою якого організатори акції намагалися привернути увагу громадськості до важливості часу у випадках виникнення надзвичайних подій за участі дітей.

З метою популяризації роботи органів та підрозділів поліції правоохоронці розмістили під відкритим небом декілька локацій, на яких відповідно до специфіки роботи, поліцейські демонстрували для дітей свої навики та вміння.

Зокрема, працівники підрозділів поліції особливого призначення та тренінгову центру показали присутнім прийоми рукопашного бою та провели навчання для дітей з самооборони. Діти також могли ознайомитися із макетами зброї та екіпірування, які використовують правоохоронці під час виконання службових обов’язків. За підсумками конкурсу із самооборони, який провели спецпризначенці, вони визначили кращих учнів та подарували їм значки «Кращий боєць Національної поліції» та «Найсильніший».

На іншій локації співробітники кінологічного центру разом зі своїми службовими собаками демонструвати навички тварин при розшуку та співпрацю кінологів з чотирилапими партнерами під час затримання злочинців, а працівники ювенальної превенції спілкувалися із дітьми про їх обізнаність щодо прав та обов’язків.

Вибухотехніки ознайомили присутніх зі своєю основною роботою, пов’язаною із знешкодженням вибухівки та показали спеціальне спорядження, яке використовують правоохоронці під час роботи.

Крім локацій, у межах цього заходу діти також взяли участь в флешмобі, вікторинах, руханці та конкурсі малюнка «Нова форма поліцейського» та «Нова машина поліцейського». Малеча продемонструвала зацікавленість у професії поліцейського та проявила фантазію у баченні  нового екіпірування співробітників поліції. За це дітей нагородили значками «Кращий дизайнер».

Наприкінці свята діти отримали численні подарунки від організаторів свята, зокрема іміджеву продукцію від поліцейських. А найактивніші учасники отримали цінні подарунки.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux