Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
29 липня – День працівників кадрового забезпечення МВС України: начальник поліції Буковини привітав співробітників служби із професійним днем
Опубліковано 29 липня 2024 року о 15:32

Сьогодні працівники Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області відзначають 105-у річницю з Дня створення служби. З цієї нагоди начальник ГУНП в Чернівецькій області нагородив співробітників кадрової служби територіальних і структурних підрозділів поліції Буковини подяками, почесними відзнаками та цінними подарунками.   

Працівники кадрового забезпечення ГУНП у Чернівецькій області – це досвідчені фахівці, які виконують надзвичайно відповідальні завдання: підбирають та формують особовий склад поліції області, слідкуючи за його фізичним розвитком, емоційним станом, дисципліною і професійним зростанням.  

З вітальним словом до особового складу Управління кадрового забезпечення ГУНП звернувся керівник поліції Буковини Віктор Нечитайло:

-    Робота вашого підрозділу є дуже важливою для системи Національної поліції України – від вас починається шлях служби кожного поліцейського. Від настрою, який ви започатковуєте під час формування кадрів залежить ефективність і результат подальшої служби, а від професійності та злагодженої роботи – морально- психологічний клімат особового складу та імідж поліції загалом. Пам’ятайте ваш основний обов’язок – приймати правильні рішення, формувати якісну, сучасну кадрову політику підрозділів поліції Буковини та підсилювати кадрове ядро вмотивованими і висококваліфікованими фахівцям. Вітаю із Днем створення служби. Бажаю вам здоров’я, сил і наснаги, життєвої мудрості, професійних здобутків та найшвидшої Перемоги України! 

Під час заходу начальник ГУНП в Чернівецькій області подякував за багаторічну службу в органах внутрішніх справ та Національній поліції України, а також вагомий внесок у розвиток кадрової служби – Івану Зайцеву. 

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу, самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників підрозділів кадрового забезпечення полковник поліції Віктор Нечитайло вручив кращим працівникам служби почесні відзнаки, подяки та цінні подарунки від ГУНП, Чернівецької ОВА, міської і обласної рад. 

Також із вітальним словом до співробітників підрозділу звернувся начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області Анатолій Пилипенко, який відзначив фаховість працівників та подякував кожному з них за службу.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux