Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Ювенальні поліцейські Буковини спільно з Максимом Гайдученком долучилися до збору канцтоварів для дітей вразливих категорій
Опубліковано 26 серпня 2022 року о 17:23

У рамках Всеукраїнської акції «Крокуємо до школи безпечно» співробітники ГУНП в Чернівецькій області та «Юний помічник поліцейських» взяли участь у проведенні 20 благодійних заходів. Під час цих акцій вдалося зібрати необхідні канцелярські товари для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Зокрема, протягом тижня буковинські правоохоронці спільно з представниками соціальних служб та громадських організацій провели на території Чернівецької області заходи "Канцелярія для навчання». Вони призначені для збору канцелярських товарів для дітей уразливих категорій, зокрема, які переїхали з місць ворожої агресії на Буковину.

Сьогодні, 26 серпня, така акція відбулася на Театральній площі у Чернівцях. Небайдужі пересічні громадяни, приватні підприємці, представники влади, громадських організацій, меценати закупили, а згодом поліцейські адресно передадуть для дітей необхідне канцелярське приладдя.

Крім Чернівців, організатори провели такі акції ще у 10 територіальних громадах Буковини. Місцеві жителі активно долучилися до збору канцтоварів для належного забезпечення дітей вразливих категорій перед початком навчального року.

12-річний Максим Гайдученко з перших днів війни росії проти України допомагає збирати кошти для забезпечення бійців на передовій.  Завдяки своїй ініціативності та посиленій підтримці буковинських правоохоронців хлопчик став «Юним помічником поліцейських».

- Я помічник українських поліцейських, неодноразово підтримував акції за їх участі. Також зібрав канцтовари, кинув у скриньку, щоб необхідне передали дітям, які підуть у  школу, –  розповідає Максимко.

29 серпня такі заходи відбудуться ще у чотирьох об’єднаних територіальних громадах, зокрема Неполоковецькій, Глибоцькій, Кельменецькій і Герцаївській. Правоохоронці звертаються до буковинців з проханням не залишатися осторонь та допомогти зібрати усе необхідне дітям, для яких організований цей збір.

Перед початком навчального року правоохоронці спільно з представниками соціальних служб навідаються до сімей, які потрапили в складні життєві обставини, та передадуть зібране приладдя дітям.

До слова, у МВС розробили «Абетку з безпеки» посібник для школярів, який розробили в Департаменті комунікації МВС. Його презентували у рамках безпрецедентних заходів для створення безпечного освітнього середовища.

 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux