Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Анатолій Дмитрієв ознайомився з роботою Путильського відділення поліції
Опубліковано 16 липня 2018 року о 15:30

Якими є особливості роботи правоохоронців у гірській місцевості, які правопорушення найбільш характерні для Путильщини та як покращити роботу місцевої поліції – усі ці питання розглянули учасники виїзної наради керівництва ГУНП у смт. Путила.

У заході взяли участь керівник буковинської поліції, помічники Голови Нацполіції, голови райдержадміністрації та районної ради, а також керівний і особовий склад Путильського відділення поліції.

Як показав аналіз діяльності місцевих правоохоронців, упродовж першого півріччя 2018 року кількість зареєстрованих злочинів зросла на 25%. Насамперед, це пов’язано з активізацією роботи по виявленню латентних злочинів.

Загалом, Путильський район має найнижчий рівень злочинності у Чернівецькій області. Наприклад, цьогоріч кількість крадіжок на Путильщині зменшилася вдвічі. Від початку року на території району не зареєстровано таких небезпечних злочинів, як убивства, тяжкі тілесні ушкодження, розбої, грабежі, зґвалтування тощо.

Як зазначив Анатолій Дмитрієв, для реальної оцінки роботи правоохоронців замало статистичних показників. «Жителі району будуть задоволені роботою поліції, якщо побачать своєчасне реагування на свої звернення та отримають від нас реальну допомогу», – зауважив начальник обласного управління Нацполіції. – «Лише тоді ми зможемо завоювати довіру населення. І це – найкращий показник нашої з вами роботи».

Зі слів начальника Путильського відділення поліції, для більш оперативного реагування на повідомлення громадян у гірській місцевості потрібен транспорт підвищеної прохідності. Щоб зменшити час прибуття правоохоронців на виклик, наразі тут залучаються дільничні офіцери поліції.

Учасники наради обговорили також питання облаштування в’їздів у район камерами відеоспостереження. Їх наявність дозволить швидше встановлювати особи злочинців і покращить розкриття злочинів. Зі свого боку, голова Путильської райради Микола Шевчук повідомив, що вже днями на сесії депутати виділять кошти для придбання камер відеоспостереження.

На завершення наради начальник обласного ГУНП Анатолій Дмитрієв відзначив доброзичливий клімат у колективі та подякував підлеглим за сумлінну роботу.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux