Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Бойовий дух, єдність та підтримка: у Чернівцях відбувся благодійний турнір з мініфутболу серед поліцейських
Опубліковано 18 серпня 2024 року о 11:44

Спортивний захід, приурочений 33-й річниці Незалежності України відбувся за ініціативи начальника поліції Буковини Віктора Нечитайла. За першість у професійній грі з мініфутболу змагалися дванадцять зібраних команд працівників структурних та територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області. 

Метою проведення змагання є пропаганда здорового способу життя, популяризація спорту, підвищення спортивної майстерності гравців, а також підтримка та допомога новоствореному Стрілецькому батальйону поліції Буковини.   

Під час турніру колектив поліції Буковини, члени спортивного клубу ГУНП «Бастіон» за підтримки керівника поліції області Віктора Нечитайла зібрали кошти для бійців новоствореного Стрілецького батальйону.  

Товариська зустріч розпочалась із вшанування світлої пам'яті Героїв, які віддали своє життя за вільну та незалежну Україну.

Тактичні навички, спритність, витривалість та вправність володіння м’ячем демонстрували дванадцять команд до складу, яких входили поліцейські із різних підрозділів поліції Буковини. 

Поєдинок з мініфутболу за «Кубок ГУНП в Чернівецькій області» проходив у два етапи. У першому – визначалися команди, які вийдуть у фінальну частину, а в іншому – фіналісти змагалися за призові місця. Підтримати та вболівати за гравців прийшли колеги, родичі та друзі.

Боротьба за першість у спортивній грі була запеклою та відбувалася на професійному рівні. Всі учасники продемонстрували жагу до перемоги та високий рівень гри.

- Ми усі щоденно працюємо задля безпеки людей і правопорядку в області та повинні памʼятати спорт – це невід’ємна складова професійної діяльності поліцейських. Тренування та зайняття спортом завжди мають результат. Сьогодні у спортивній грі в футбол кожен з вас проявив свою силу, мужність та  командний дух, який налаштовує на Перемогу. Вітаю вас із успішним завершенням змагань з мініфутболу, присвяченому Дню Незалежності України. Дякую  поліцейським, які спільно із Силами оборони і безпеки України кожен день захищають нашу державу від російських окупантів та героїчно боряться за її Незалежність, – зазначив полковник поліції Віктор Нечитайло.

У підсумку зіграних матчів, перше місце у турнірі з мініфутболу здобула команда апарату ГУНП в Чернівецькій області.

Друге призове місце у спортивних протистояннях посіли працівники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Буковини.

Третє місце виборола команда спецпризначенців Корпусу оперативно-раптової дії поліції Чернівецької області.

Також за результатами гри було визначено кращого воротаря, ним став Ярослав Колосовський (Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП) та бомбардира – Дмитро Дучак (апарат ГУНП). Звання кращого гравця отримав представник спецпідрозділу КОРД поліції Чернівецької області.

За активну співпрацю і сприяння у проведенні чемпіонату з футболу начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло висловив слова вдячності президенту спортивного комплексу і суддям змагань.

За зібрані під час турніру кошти, начальник ГУНП в Чернівецькій області вручив бійцям Стрілецького батальйону поліції Буковини сертифікат на тактичне спорядження.

Командам-переможцям та поліцейським, які показали кращий рівень гри в мініфутбол, Віктор Нечитайло вручив кубки, медалі та грамоти.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux