Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Буковинські поліцейські нагадують громадянам про заходи безпеки під час новорічно-різдвяних свят
Опубліковано 27 грудня 2022 року о 13:47

З метою посилення охорони публічної безпеки та порядку поліцейські збільшили кількість нарядів у вечірній і нічний час. Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не ігнорувати правила особистої безпеки, зокрема сигнали тривоги. Також варто пам’ятати про дію комендантської години на період воєнного стану і про заборону використання піротехнічних засобів.

Працівники структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій на території Буковини здійснюють додаткові заходи для забезпечення правопорядку громадян під час святкових днів. Для цього залучено максимальну кількість особового складу, задіяно додаткові патрулі та слідчо-оперативні групи поліції.

Звертаємось до громадян з проханням не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та дотримуватися вимушених обмежень воєнного стану. Нагадуємо, що комендантська година діє з 00.00 до 5.00 години. Також заборонено використовувати піротехнічні вироби. Порушників буде притягнуто до відповідальності.

Якщо зникне зв’язок, поліцейські спільно з рятувальниками повідомлятимуть громадян про початок і відбій повітряної тривоги за допомогою гучномовців.      

Рекомендуємо громадянам запастися додатковими джерелами енергії, не нехтувати правилами пожежної безпеки під час використання генераторів, пічного опалення та інших засобів для освітлення. 

Обов’язково використовуйте світловідбивачі на одязі у темну пору доби. Подбайте про такі елементи для домашніх улюбленців.

Під час довготривалого відключення електроенергії варто перейти до «пунктів незламності», там є світло, питна вода, інтернет, тепло, а під час повітряної тривоги негайно прямуйте до укриття. 

Також у відділах та відділення поліції Буковини діють пункти обігріву, у яких громадяни можуть зарядити телефони, зігрітися та зателефонувати до рідних.   

Наразі ситуація на території Чернівецької області залишається контрольованою. Поліцейські Буковини готові забезпечити правопорядок та безпеку громадян.

Якщо виникла надзвичайна ситуація або вам необхідна допомога – телефонуйте на спецлінію «102» або (0372) 55-26-02, 067-31-28-524.   

Коментує: Кароліна МАРИШЕВА - начальник відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux