Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Буковинські поліцейські підбили підсумки роботи за перше півріччя 2023 року
Опубліковано 21 липня 2023 року о 14:04

20 липня під головуванням керівника обласної поліції Віктора Нечитайла відбулося розширене засідання колегії ГУНП в Чернівецькій області. Під час наради обговорили результати оперативно-службової діяльності підпорядкованих підрозділів та шляхи виконання пріоритетних завдань, поставлених Міністром внутрішніх справ та Головою Національної поліції України.

У розширеному засіданні колегії взяли участь заступники начальника ГУНП, керівники галузевих служб, територіальних підрозділів та їх заступники.

Спочатку присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав життя, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України.

Звертаючись до особового складу, начальник поліції Буковини Віктор Нечитайло зазначив, що підрозділи поліції у першому півріччі цього року спрацювали належним чином та забезпечили виконання завдань з пріоритетних напрямів діяльності. 

«Завдяки оперативній і злагодженій роботі підрозділів поліції були розкриті всі вбивства (10), тяжкі тілесні ушкодження (9), розбійні напади (2), грабежі (6) та зґвалтування (1). Проведені превентивні заходи посприяли досягненню зниження злочинів у громадських місцях та на вулицях. Також спостерігаємо позитивну динаміку з виявлення кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом зброї, боєприпасів і вибухових речовин та наркозлочинів. Водночас оцінювання нашої роботи залежить від рівня довіри населення, тому продовжуємо ефективно працювати задля безпеки кожного громадянина», - підкреслив Віктор  Нечитайло. 

Також начальник поліції Чернівецької області акцентував увагу на дотриманні дисципліни та законності особовим складом. На будь-які правопорушення, скоєні поліцейськими, буде миттєва реакція та відповідне покарання, згідно чинного законодавства.

Із доповідями за напрямами роботи виступили заступник начальника ГУНП – начальник кримінальної поліції Сергій Ратушенко, заступник начальника ГУНП – начальника слідчого управління Олег Степенюк, заступник начальника ГУНП Святослав Кішлар, начальник Управління головної інспекції ГУНП Володимир Шепенюк.

Зазначимо, що у першому півріччі 2023 року до підрозділів обласного управління Нацполіції надійшло майже 43 тисячі заяв і повідомлень громадян. Серед них 13 308 звернень містили ознаки кримінальних правопорушень, ще 5 641 – адміністративних.

Також під час колегії керівник поліції Буковини Віктор Нечитайло за зразкове виконання посадових обов’язків, пов’язаних з підвищеним ризиком для життя і здоров’я, вручив підлеглим, які повернулися із зони бойових дій, грамоти Міністерства внутрішніх справ України, подяки Національної поліції України, спеціальні звання та цінні подарунки.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux