Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Буковинських ювенальних поліцейських привітали із річницею створення підрозділу та вручили службові автомобілі
Опубліковано 07 липня 2023 року о 14:50

Напередодні Дня ювенальної превенції начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло відзначив кращих співробітників служби та вручив працівникам підрозділу ключі від трьох службових автомобілів. Також до привітань долучилися підопічні ювенальних поліцейських. Цьогоріч, 8 липня, службі виповнюється 28 років.

До урочистостей приєдналися заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар, т.в.о начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП Дмитро Давиденко, заступник начальника Чернівецької ОВА Олександр Янков,  представники благодійних фондів, а також батьки та діти.

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять захисників, які загинули у боях за волю українського народу і майбутнє нашої держави.

Професія ювенального поліцейського є однією із найвідповідальніших, адже на них покладено ˗ захист дітей, нашого майбутнього. Вони поєднують у собі функції поліцейського, педагога та психолога.

Щоденно ювенали дбають про безпеку дітей: захищають їх права та інтереси, навчають правил безпеки, проводять інтерактивні заняття і організовують цікаве дозвілля. А в умовах воєнного стану намагаються повернути щасливе дитинство кожному маленькому українцю.

З вітальним словом до особового складу звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло:

-    Робота кожного із вас це безпека найціннішого - кожної дитини. У такий нелегкий час ви працюєте задля того, щоб захищати, запобігати і першими прийти на допомогу нашим дітям. Дякую за самовіддане і гідне несення служби. Бажаю кожному із вас здоров’я, сил і наснаги, плідної праці, професійних здобутків та довіри малечі. 

Під час заходу, за відданість своїй справі, професіоналізм та сумлінне виконання службових обов’язків Віктор Нечитайло вручив кращим співробітникам ювенальної превенції подяки, відзнаки та цінні подарунки. 

Для підрозділів ювенальної превенції начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькі області вручив ключі від трьох нових службових автомобілів, які обладнані необхідною спеціальною технікою та допоможуть поліцейським бути мобільними 24\7. 

Також нагороди поліцейські-ювенали отримали від Чернівецької обласної військової адміністрації та представників благодійних організацій.

У цей день ювенальні поліцейські організували для малечі свято. Вони пригощали дітей солодощами, морозивом та подарували їм світлоповертальні браслети і познайомили із службовим автомобілем. А діти в свою чергу влаштували для поліцейських патріотичний флешмоб: зачитали вірші і виконали Гімн України.




Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux