Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Дбаючи про безпеку, у поліцейських пріоритет - захист дітей: Віктор Нечитайло
Опубліковано 01 червня 2024 року о 18:03

Сьогодні, 1 червня, керівництво та особовий склад буковинської поліції відвідали юних буковинців, які опинилися у складних життєвих обставинах та наразі проживають у Міжнародному центрі підтримки жінок та дітей «Місто добра». У заході взяли участь також представники місцевої влади, прокуратури та меценати. 

Наразі у закладі перебуває майже 300 дітей з усієї України, які отримують тут різноманітну допомогу, бо опинилися у складних життєвих обставинах. До зустрічі доєдналися також інші діти, серед яких – вихованці Центру тимчасової підтримки внутрішньо переміщених осіб «ЯМаріуполь». 

–    Дякуємо поліцейським Чернівецької області за надійне плече і співпрацю. Ми з дітками завжди відчуваємо вашу підтримку і відчуваємо турботу щодня, – сказала начальниця Міжнародного центру підтримки жінок та дітей «Місто добра» Марта Левченко.

–    Вітаю діток зі святом! Коли ви щасливі: поліцейські вмотивовані ефективніше працювати задля вашого блага. Пам’ятайте, що  поліцейські – ваші друзі! Ми завжди поруч і готові оберігати вас. Ви, діти – наше майбутнє. Добро неодмінно переможе зло. Мир в Україні настане і поборемо ворога, – сказав Віктор Нечитайло, начальник ГУНП в Чернівецькій області. 

У рамках заходу поліцейські ГУНП в Чернівецькій області облаштували у Міжнародному центрі підтримки жінок та дітей «Місто добра» декілька локацій відповідно до свого напряму роботи. Зокрема, особливостями своєї роботи з підростаючим поколінням поділилися ювенальні поліцейські, кінологи, криміналісти, кіберполіцейські та співробітники УПП.

Так, ювенальні поліцейські познайомили дітей із оснащенням службового транспорту, та розповіли алгоритм дій під час отримання виклику. Діти сфотографувалися в авто правоохоронців та отримали брендовані наліпки від поліції про свою діяльність.

У свою чергу кінологи-поліцейські познайомили малечу зі своїми чотирилапими напарниками, які допомагають їм виконувати професійні обов’язки. Діти із захватом спостерігали за роботою кінологів, які тренують службових собак за допомогою різних методів і спеціальних засобів.

Криміналісти Слідчого управління ГУНП в Чернівецької області продемонстрували дітям як відбирають зразки для проведення дактилоскопічної експертизи. 

Кіберполіцейські розповіли юним буковинцям правила дотримання онлайн-безпеки та роздали їм друковані пам’ятки про те, як варто себе убезпечити при будь-яких маніпуляціях в інтернеті. 

Наприкінці зустрічі поліцейські подарували дітям спортивний інвентар, солодощі, рюкзаки і брендовані кульки. 

–    Ми щодня радіємо вашим посмішкам і успіхам. Ми завжди на варті вашої безпеки! – говорить Микола Басараб, начальник Сектору ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області. 

Діти були задоволені спілкуванням з поліцейськими та отримали не лише подарунки, а також позитивні емоції. 

Поліцейські Буковини вітають усіх дітей зі святом та бажають безпечного літнього відпочинку, мирного неба, щасливої долі та Перемоги!



Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux