Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Діти України – за мир!»: поліцейські Буковини провели із учнями патріотично-виховний захід
Опубліковано 20 вересня 2024 року о 12:10

21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Напередодні інспектор сектору «Служби освітньої безпеки» Чернівецького райуправління поліції капрал поліції Віктор Гінчак зустрівся з третьокласниками Сторожинецької школи. Під час заходу правоохоронець провів із дітьми вікторину, разом написали листи захисникам та захисницям України, заспівали патріотичну пісню та зробили малюнки у шкільному дворику. 

У період російсько-української війни значення слів «мир» та «перемога» усвідомлено розуміють навіть найменші українці. Діти, які щодня чують сигнали повітряної тривоги, чиї батьки та інші родичі перебувають у зоні проведення бойових дій та захищають територіальну цілісність держави, розуміють, наскільки важлива моральна підтримка усіх захисників і захисниць України. Тому для них учні Сторожинецької школи підготували паперових голубів, які символізують мир, та написали на них своїх побажання. 

–    Ми провели із учнями захід, присвячений Дню миру. Зокрема, під час вікторини діти відповідали на запитання про захисників і захисниць, які наразі боронять територію нашої країни від ворога. Діти також заспівали патріотичну пісню «Подаруйте людям мир» та зробили малюнки на шкільному дворі закладу, – каже інспектор СОБ Сторожинецької школи капрал поліції Віктор Гінчак.

Також діти підготували плакат із відбитками своїх долонь у блакитно-жовтих кольорах. Незабаром паперові голуби із побажаннями школярів та цей плакат волонтери передадуть бійцям із Буковини, які у складі Сил безпеки та оборони України виконують бойові завдання. Діти доклали до ілюстрації не лише фантазію та вміння, а частинку своєї душі та непоборного бажання жити у мирній країні. 

Нагадаємо: Сторожинецька школа – один із дев’яти навчальних закладів Буковини, де уже працюють інспектори «Служби освітньої безпеки» ГУНП в Чернівецькій області.

Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення збройних конфліктів та побудови життя без війн і страждань.  


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux