Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Буковинські поліцейські задокументували дві аварії, одна з яких - зі смертельними наслідками
Опубліковано 27 серпня 2021 року о 15:19

Одна ДТП трапилася вчора, 26 серпня, у селі Долішній Шепіт, у якій загинула жінка. Інша автопригода сталася сьогодні, 27 серпня, на Заставнівщині, в результаті якої травмувався велосипедист. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

На виклик у село Долішній Шепіт виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що 20-річний водій  автомобіля «Volkswagen» на іноземній реєстрації під час руху на неосвітленій ділянці дороги намагався об’їхати перешкоду. Під час здійснення маневру ліворуч чоловік наїхав на жінку, яка здійснювала перегін свійських тварин. Після цього водій з’їхав у кювет та зіткнувся із огорожею. В результаті аварії 54-річна місцева жителька від отриманих травм померла на місці аварії.

Реагуючи на повідомлення про повідомлення про ДТП у межах села Задубрівка, на місце події виїхали співробітники відділення поліції №3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували, що 37-річний водій транспортного засобу «Renault» їхав у напрямку від Заставни до Чернівців. Попереду нього рухався велосипедист. Перед початком в’їзду в село Задубрівка кермувальник здійснив маневр повороту та допустив зіткнення із велосипедистом. 63-річний потерпілий отримав травму голови та численні забої. Лікарі госпіталізували його до лікарні швидкої медичної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частиною 2 та 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз. Тіло загиблої жінки направили для проведення судово-медичної експертизи.

Результати медичного огляду на виявлення стану сп’яніння водіїв обох аварій засвідчили, що чоловіки були тверезими.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux