Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник буковинської поліції Анатолій Дмитрієв зустрівся з жителями Сторожинецького району під час спільного виїзного прийому громадян
Опубліковано 21 липня 2020 року о 16:09

Зазначений виїзний прийом проходить за участі голови Чернівецької ОДА, керівництва  обласного управління НПУ та УСБУ в Чернівецькій області, а також прокурора Чернівецької області. Сьогодні, 21 липня,  керівники обласної влади й правоохоронних відомств зустрілися із жителями Сторожинецького району.

Загалом громадяни зверталися до учасників виїзного прийому з різними проблемними питаннями та проханнями роз’яснення, що входять до компетенції поліції та інших відомств, представники яких також були присутні на зустрічі.

Так, під час спілкування з буковинцями до очільника ГУНП в Чернівецькій області Анатолія Дмитрієва звернулася буковинка із питанням щодо розслідування кримінального провадження.

Також мешканці вулиці Б. Хмельницького Сторожинця звернулися до поліції з проханням посприяти у встановленні камер відеофіксації перевищення швидкості водіями транспортних засобів. «До слова, на території Сторожинецького району наразі встановлено 31 відеокамеру, проте є необхідність розбудови системи відеоспостереження, яка передбачена діючими програмами», - зазначив очільник буковинської поліції.

Під час зустрічі Анатолій Дмитрієв відмітив, що за кількістю відкритих поліцейських станцій Сторожинецький район посідає друге місце на Буковині. Наразі тут діють чотири поліцейські станції: в Сторожинці, селищі Красноїльськ, селах Великий Кучурів та Комарівці. «Упродовж другого півріччя заплановано відкриття ще двох у цьому районі – у Сторожинці та селі Чудей. Це дасть змогу поліцейським краще знати проблеми громади та оперативніше реагувати на виклики та повідомлення, особливо від жителів віддалених сіл», - зазначив Анатолій Дмитрієв.

Анатолій Дмитрієв сказав, що поліція і надалі протидіятиме порушенням у сфері лісової галузі та видобутку гравійно-піщаних сумішей. Так, за перше півріччя цього року до Сторожинецького відділу поліції надійшло 27 повідомлень про вирубку дерев чи лісу. По 18 фактах порушено кримінальні провадження. Очільник буковинської поліції також звернувся до громадян, щоб вони повідомляли до поліції, якщо їм відомі такі факти.

Наприкінці зустрічі Анатолій Дмитрієв наголосив громадянам: коли існують конфліктні ситуації чи загроза безпеці, здоров’ю та життю громадян, варто звертатися на спецлінію «102».

Наступний виїзний прийом громадян відбудеться 28 липня у Путильському районі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux