Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Буковини провів робочу зустріч із особовим складом Дністровського районного відділення поліції
Опубліковано 12 травня 2023 року о 16:49

З робочим візитом тимчасово виконувач обов’язків начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло та заступник Святослав Кішлар завітали до Дністровського районного відділу поліції, відділення поліції №1 (м. Сокиряни) та №2 (м. Хотин). 

Робоча зустріч розпочалася із вшанування пам’яті двох спецпризначенців поліції, родом з Дністровського району Сергія Бабія та Владислава Кліщука, які загинули у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України. 

Т.в.о начальника поліції Буковини Віктор Нечитайло познайомився з особовим складом та оглянув стан матеріально-технічного забезпечення територіальних підрозділів. 

Начальники відділу та відділень поліції доповіли про стан криміногенної обстановки та кожен напрям службової діяльності місцевих поліцейських на території обслуговування. 

Під час наради йшлося про продовження реалізації проєкту «Безпечна громада» з врахування особливостей прикордонної зони району.

Зокрема учасники обговорили низку організаційних питань, які спрямовані на забезпечення правопорядку, оперативності реагування на звернення громадян, документування злочинів, покращення безпеки дорожнього руху і координації спільних дій поліцейських у випадку надзвичайних ситуацій у регіоні у період воєнного стану. 

Підкреслюючи основні завдання, полковник поліції Віктор Нечитайло наголосив правоохоронцям на необхідності скоординувати зусилля на попередження і розкриття злочинів, а також активно співпрацювати з органами місцевої влади, задля створення безпекового середовища на території області.

На завершення наради тимчасово виконувач обов’язків начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло зауважив: «Лише завдяки тісній співпраці та чітко налагодженому алгоритму спільних дій ми покращимо безпекову ситуацію на територіях громад. Одним із основних завдань поліції є довіра населення. Ми повинні й надалі оперативно реагувати на всі заяви та повідомлення громадян та надавати їм кваліфіковану допомогу. При цьому кожен поліцейський зобов’язаний неухильно дотримуватися службової етики та дисципліни під час виконання професійних обов’язків». 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux