Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Буковини та співробітники відділу кримінального аналізу провели робочу зустріч із представниками Міжнародної делегації ІСІТАР
Опубліковано 03 червня 2024 року о 15:20

Сьогодні, 3 червня, у Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області поліцейські та представники Місії регіонального програмного офісу в Україні обговорили умови покращення діяльності підрозділу кримінального аналізу. Захід відбувся у рамках реалізації Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ІСІТАР). 

Делегацію із-закордону представляли: директор регіонального програмного офісу ІСІТАР в Україні Майкл Холл (США) і радник з правоохоронних питань регіонального програмного офісу Найкі Пріжоно (Канада). 

–    Ми раді вітати вас на Буковині та презентувати результати роботи відділу кримінального аналізу. Наразі у ньому працює 5 працівників, 3 з яких – аналітики. Найближчим часом плануємо створити відповідні підрозділи у районних відділах та відділеннях поліції. Наша співпраця з вами як партнерами – цінна, а міжнародний обмін досвідом у цьому напрямі дає позитивні результати, – сказав начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло.

Кримінальний аналіз став необхідним інструментом для забезпечення якісних рішень у сфері правопорядку та безпеки суспільства. Під час зустрічі співробітники відділу кримінального аналізу ГУНП в Чернівецькій області ознайомили закордонних колег із діяльністю свого підрозділу та розповіли, як змінилася їхня робота з початком війни і на що тепер акцентують увагу в обробці та узагальненні інформації. 

–    Пріоритетним у нашій роботі є інтеграція моделі поліцейської діяльності, де ключовими є чотири вектори, на яких ґрунтується будь-яка аналітична діяльність. Це люди, знання, системи, джерела. Тісна і плідна співпраця між усіма підрозділами поліції дає свої результати, – сказав начальник відділу кримінального аналізу ГУНП в Чернівецькій області Андрій Запаранюк.

У свою чергу представники Міжнародної делегації поділилися власними напрацюваннями у цьому напрямі та обговорили подальшу співпрацю із удосконалення роботи експертів з кримінального аналізу. 

–    ІСІТАР відзначає позитивний розвиток та збільшення спроможностей аналітики у поліцейській діяльності за останній період. Ми готові і надалі співпрацювати з вами та систематично проводити зустрічі, під час яких буковинські правоохоронці матимуть змогу вдосконалювати свої навики і вміння у системі кримінального аналізу, – каже директор регіонального програмного офісу ІСІТАР в Україні Майкл Холл.

Поліцейські подякували міжнародній делегації за підтримку та партнерство.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux