Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Буковини відзначив дільничних офіцерів поліції
Опубліковано 18 червня 2024 року о 12:10

Сьогодні, 18 червня, відзначається 101-а річниця з Дня створення служби дільничних офіцерів поліції. У професійний день начальник поліції Буковини Віктор Нечитайло привітав особовий склад підрозділу.

Щодня дільничні офіцери поліції Буковини самовіддано працюють і дбають, щоб на території обслуговування було спокійно та безпечно, а громадяни завжди почувалися захищеними. Вони тісно взаємодіють з представниками влади і громадськістю та цілодобово готові прийти на допомогу.

У день служби з вітальним словом до дільничних офіцерів поліції звернувся начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло:  

-    Кожен з вас досконало знає свою територію обслуговування та не зважаючи на пору року та час доби - на варті правопорядку громадян. У зв’язку із повномасштабним вторгненням агресора на територію нашої держави обсяг вашої роботи та відповідальність у рази збільшилась. Однак ваша основна функція залишається незмінною - бути серед людей та допомагати людям, адже від вас залежить рівень довіри громадян до поліції. Пам’ятайте - відданість і професійність є запорукою безпеки на територіях наших громад. Вітаю вас із Днем служби. Міцного здоров’я, бадьорого духу, родинного затишку, достатку, злагоди та поваги від громадян. Продовжуємо боротьбу за свободу та незалежність нашої держави! 

Полковник поліції Віктор Нечитайло подякував підлеглим за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків і побажав надалі упевнено тримати стрій та наполегливо працювати задля того, аби Буковина була найбезпечнішим регіоном.

-    Служба дільничних офіцерів у системі Національної поліції України є надзвичайно важливою та функціональною. Кожного дня ви працюєте для попередження, виявлення та припинення правопорушень, відтак – дбаєте безпекове середовище на Буковині. Дякую за професіоналізм та відданість справі. Бажаю вам успіхів у професійній діяльності та гідної служби, - сказав заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар. 

Також до вітального слова долучився начальник Управління превентивної діяльності поліції ГУНП в Чернівецькій області Сергій Антонюк.

За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість з нагоди Дня служби Віктор Нечитайло вручив кращим дільничні офіцерам поліції Чернівецької області чергові спеціальні звання, відзнаки, цінні подарунки та подяки.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux