Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Буковини Віктор Нечитайло провів робочу зустріч з офіцерами Служби освітньої безпеки
Опубліковано 28 серпня 2024 року о 13:09

Координаційна нарада відбулася сьогодні, 28 серпня, у ГУНП в Чернівецькій області. Начальник буковинської поліції Віктор Нечитайло разом із заступником Святославом Кішларем обговорили з інспекторами СОБ питання реалізації проєкту спрямованого на безпеку дітей у школах регіону. 

З вересня у навчальних закладах Чернівецької області працюватимуть офіцери Служби освітньої безпеки. Поліцейські, які пройшли відбір, спеціальне навчання та опанували навички роботи з дітьми постійно стежитимуть за правопорядком і безпекою під час освітнього процесу. 

-    З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України учні потребують особливої уваги та захисту. Проєкт «Служба освітньої безпеки», представниками якого є кожен з вас, орієнтований на безпеку дітей під час війни у державі. Напрям вашої роботи надзвичайно важливий та відповідальний. Кожен з вас має належним чином забезпечувати охорону та правопорядок в закладах освіти і робити все для того, аби діти були в безпеці. Пам’ятайте ви взірець поліцейських у навчальних закладах. Будьте досконалими та самовіддано виконуйте службові обов’язки, - сказав начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло. 

Інспектор СОБ – це фахівець з питань безпеки в освітньому закладі, який виконуватиме правоохоронну, наставницьку та просвітницьку функції. 

-    Створення безпечного простору для здобувачів освіти – пріоритет, який стоїть перед поліцейськими. Ви маєте бути готові до буть-яких подій та завжди вживати максимально заходів для того, аби запобігти загрозам життю і здоров’ю учасників освітнього процесу. Також вашими завданнями є проведення занять, спрямованих на мотивування учнів до безпечної поведінки, формування у них патріотичної свідомості та превентивна робота щодо попередження негативних подій за участю дітей, - наголосив заступник начальника поліції Буковини Святослав Кішлар. 

До початку нового навчального року, офіцери Служби освітньої безпеки ознайомлюються з навчальними закладами,  педагогічними колективами та вивчають безпекову ситуацію у приміщеннях, де незабаром виконуватимуть свої службові обов’язки.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux