Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Буковинські поліцейські оперативно затримали зловмисників, які незаконно заволоділи автівкою жителя Вижниччини
Опубліковано 14 грудня 2020 року о 15:06

Правоохоронці помістили затриманих до ізолятора тимчасового тримання. Наразі слідчі Вижницького відділення поліції вирішують питання повідомлення їм про підозри у скоєнні двох кримінальних правопорушень.

У ніч з 13 на 14 грудня на спецлінію «102» звернувся 30-річний житель Вижницького району з повідомленням про незаконне заволодіння його автомобілем. Зокрема, заявник розповів, що в селі Іспас невідомі особи побили його і товариша, заволоділи легковиком «BMW 320» на іноземній реєстрації та поїхали в невідомому напрямку.

На місце події негайно виїхало керівництво Вижницького відділення поліції, група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. За вказівкою керівництва ГУНП для розшуку автомобіля та зловмисників було введено спеціальну поліцейську операцію та сформовано пошукові групи.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що приблизно опівночі у заявника та його 34-річного товариша виникла суперечка з невідомими чоловіками. В процесі конфлікту незнайомці застосували до потерпілих насильство, яке не є небезпечним для життя та здоров'я, нанесли легкі тілесні ушкодження й незаконно заволоділи іномаркою.

За фактом події слідчі Вижницького відділення поліції розпочали два кримінальні провадження: за ознаками частини 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та частини 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Вже невдовзі під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій правоохоронці знайшли покинутий транспортний засіб заявника поблизу місцевої річки.

Також співробітники поліції оперативно встановили порушників – двох місцевих жителів, віком 43 і 47 років, один з яких є працівником лісового господарства. Поліцейські розшукали їх у сусідньому селі та затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль потерпілого правоохоронці помістили на майданчик тимчасового тримання. Наразі співробітники поліції проводять досудове розслідування та з’ясовують всі обставини події.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux