Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби у Чернівецькій області поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими пішоходами
Опубліковано 07 вересня 2024 року о 10:10

У селі Берегомет Вижницького району внаслідок наїзду автомобіля травмувався 61-річний місцевий житель. Ще одна ДТП трапилась у селі Чагор Чернівецького району, у результаті якої потерпів 31-річний буковинець. Медики госпіталізували травмованих до лікарні для надання необхідної допомоги. 

Учора, 6 вересня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Берегомет.

Прибувши на місце події, співробітники Вижницького районного відділу поліції попередньо встановили, що 38-річний житель Путили, керуючи автомобілем «ВАЗ-21140», допустив наїзд на 61-річного місцевого жителя. Унаслідок ДТП буковинець отримав тілесні ушкодження. Медики доставили чоловіка до лікарні для надання відповідної допомоги.

Наразі за фактом аварії правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась у селі Чагор. На місці інциденту працювали співробітники Чернівецького райуправління поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (м. Герца).

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 26-річний водій автомобіля «Audi-80», не впорався з керуванням та допустив наїзд на 31-річного місцевого жителя.

У результаті аварії травмувався пішохід. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала постраждалого до лікарні.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучено.

Буковинські поліцейські закликають усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. У той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забутьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux