Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині операторку 102 відзначили нагородою за порятунок чоловіка
Опубліковано 14 січня 2021 року о 14:36

Сьогодні, 14 січня, начальник Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв нагородив кращих співробітників поліції. Серед них – операторку спецлінії «102» Маріну Тацюк.

Нагадаємо, що у жовтні 2020 року до поліції звернувся буковинець та повідомив про свій намір покінчити життя самогубством. Завдяки кваліфікованим та професійним діям операторки спецлінії «102» Маріни Тацюк правоохоронці запобігли смерті заявника. 

«Хочу висловити велику подяку за самовіддану працю, людяність та професіоналізм. Своїми діями та кваліфікованим підходом Вам вдалося зберегти людині життя», – сказав Анатолій Дмитрієв та вручив їй пам’ятний подарунок.

За три роки роботи в поліції Маріна не вперше стикається з повідомленнями про спроби самогубства. Їй завжди вдається знайти підхід до кожного та зарадити людині, яка опинилася у складній життєвій ситуації.

Окрім цього, за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість та високий професіоналізм Анатолій Дмитрієв вручив нагороди Міністерства внутрішніх справ :

підполковнику поліції Сергію Антонюку, начальнику відділу охорони публічного порядку, масових і охоронних заходів управління превентивної діяльності ГУНП;

капітану поліції Михайлу Доголічу, інспектору криміналістичного забезпечення слідчого управління ГУНП;
старшому лейтенанту поліції Сергію Сухарю, старшому інспектору-черговому сектору реагування патрульної поліції № 3 Кіцманського відділу поліції ГУНП.

А також начальник обласного управління поліції відзначив подяками Національної поліції України майора поліції Богдана Марфюка, начальника організаційно-аналітичного сектору управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП та старшого сержанта поліції Віталія Гуцуляка, інспектора з особистої безпеки відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП. 

Зокрема, сьогодні присвоєно спеціальне звання поліції – підполковник поліції, майору поліції Володимиру Шепенюку, заступникові начальника управління кадрового забезпечення, начальнику відділу інспекції з особового складу.

«Я пишаюся, що в поліції працюють такі кваліфіковані та досвідчені спеціалісти. Кожен з вас професійний у своєму напрямку роботи. Впевнений, що ваші досягнення стануть стимулом для інших поліцейських», – додав Анатолій Дмитрієв.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux