Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині діти спецпризначенців, які були поранені під час війни рф проти України, отримали подарунки
Опубліковано 04 серпня 2023 року о 12:50

За дорученням керівника поліції Буковини Віктора Нечитайла, начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області Дмитро Давиденко та голова обласної профспілки Нацполіції Віктор Доманчук передали п’ятьом діткам поліцейських велосипеди, підвісне крісло-кокон і кросівки. Піклуватися про родини загиблих та поранених правоохоронців – одне з пріоритетних завдань поліції у воєнний період.

З перших днів повномасштабного вторгнення військ російської федерації в Україну буковинські правоохоронці виконують завдання щодо захисту територіальної цілісності країни на усіх фронтах. Зокрема, спецпризначенці Роти поліції особливого призначення та Корпусу оперативно-раптової дії ГУНП в Чернівецькій області брали участь у зачищенні від окупанта територій Київської, Запорізької, Харківської, Луганської та Донецької областей.

За цей період під час виконання службових обов’язків, на жаль, двоє буковинських поліцейських загинули. Ще 32 - отримали різні поранення. Наразі бійці проходять відновлення та реабілітацію, після чого знову повернуться на передову, щоб гідно протистояти збройній агресії ворогу.

Подарунки від первинної профспілкової організації ГУНП в Чернівецькій області Всеукраїнської профспілки Нацполіції отримали діти усіх поранених буковинських бійців у різній період. Сьогодні ж, велосипеди та кросівки отримали двоє синів спецпризначенця КОРД – Артур і Нікіта та двоє доньок спецпризначенця РПОП – Валерія і Анна. Підвісне крісло-кокон передали для сина ще одного спецпризначенця РПОП – Лева.

«Веселі посмішки та радість дітей додає нашим бійцям впевненості на передовій для наближення перемоги та їх мирного майбутнього. Для дітей їхні батьки це герої, адже саме заради них у першу чергу наші колеги без вагань їдуть щоразу у зону бойових дій, ризикуючи своїм здоров’ям і життям», - зазначив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Дмитро Давиденко.

Діти подякували поліцейським за подарунки та сказали, що пишаються своїми батьками-поліцейськими, які, хоч і не завжди поруч з ними, зате роблять важливу справу для всієї України – боронять Батьківщину від ворога!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux