Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині минулої доби поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими
Опубліковано 26 серпня 2024 року о 11:00

У селі Ропча внаслідок падіння з мопеда травмувалися двоє хлопців, віком 13 та 15 років. Ще одна ДТП трапилась також у цьому селі: у результаті зіткнення двох транспортних засобів – травми отримав 42-річний чоловік. Медики госпіталізували потерпілих до лікарень для надання необхідної допомоги. За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

25 серпня до поліції надійшло повідомлення від медиків, про те, що до них доставлено двоє неповнолітніх хлопців з тілесними ушкодженнями, ймовірно отриманими внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Виїздом в лікарню, слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що пізно ввечері, 24 серпня, в селі Ропча 15-річний житель села Верхні Петрівці, керуючи мопедом, не впорався з керуванням, допустив з’їзд скутера в кювет з подальшим перекиданням.

Унаслідок ДТП мопедист та його 13-річний пасажир отримали травми різного ступеня тяжкості.

Учора, 25 серпня, ще одна автопригода трапилась також у селі Ропча. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 42-річний водій автомобіля «Kia», рухаючись по вулиці Сторожинецькій, зіткнувся з автомобілем «Mercedes-Benz», під керуванням 30-річного місцевого жителя.

У результаті аварії старший з водіїв отримав закриту травму живота. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілого до лікарні для надання допомоги.

Відомості про автопригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучено. Досудові розслідування тривають.

Поліцейські Чернівецької області закликають усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux