Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині поліцейські задокументували три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими
Опубліковано 03 липня 2023 року о 12:55

1 липня до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Рідківці. Інша автопригода сталася цього ж дня на перехресті вулиць Головної та Південно-Кільцевої у Чернівцях. Ще одна аварія за участю пішохода трапилася в селі Банилів Підгірний. За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. 

1 липня близько 18:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в адміністративних межах села Рідківці. Співробітники Чернівецького районного управління поліції та слідчо-оперативна група його відділення № 6 (м. Новоселиця) на місці події попередньо встановила, що 15-річний водій мотоцикла «Tekken» зіткнувся з автомобілем «Hyundai», під керуванням 20-річної місцевої жительки. В результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Інша автопригода сталася пізно ввечері 1 липня на перехресті вулиць Головної та Південно-Кільцевої у місті Чернівці. Слідчо-оперативна група Чернівецького РУП, працюючи на місці ДТП, попередньо з’ясувала, що 23-річна водійка автомобіля «Opel Astra» зіткнулася з авто «Fiat Scudо», під керуванням 43-річного чернівчанина. У результаті аварії травмувалася 67-річна пасажирка мінівена, її медики доставили до лікарні для надання допомоги.

Ще одна аварія трапилася 2 липня в селі Банилів Підгірний. Працівники відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції на місці події попередньо встановили, що 35-річний кермувальник «Volkswagen» допустив наїзд на 59-річного місцевого жителя. Внаслідок автопригоди потерпілого із численними тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу.

За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції Буковини вкотре наголошують на неухильному дотриманні Правил безпеки дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, а також слідкувати за зміною обстановки на дорозі перед здійсненням будь яких маневрів. В той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux