Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині протягом вихідних поліцейські задокументували три ДТП з потерпілими
Опубліковано 30 січня 2023 року о 12:07

У суботу та неділю на території міста, Чернівецького та Вижницького районів унаслідок аварій постраждали п’ятеро людей, двоє з них – неповнолітні. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Потерпілих медики госпіталізували до лікарень для встановлення діагнозів та надання їм відповідної допомоги.

Попередньо поліцейські встановили, що у суботу 28 січня, по вулиці Руській у Чернівцях 25-річний водій «Renault» наїхав на 62-річного пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Потерпілого з переломом кісток тазу госпіталізували до лікарні. 

Наступного дня, у неділю 29 січня, аварія трапилася у селі Іспас. 38-річний житель села Банилів, керуючи автомобілем «Skoda Octavia», не вибрав безпечної швидкості, та здійснив наїзд на пішохода. 53-річна місцева жителька переходила дорогу не у встановленому місці. Після зіткнення кермувальник наїхав на припарковане на узбіччі «BMW», відтак – його авто загорілося. Пожежу локалізували рятувальники, а двох потерпілих, пішохода та 28-річного пасажира «Skoda Octavia» з політравмами, лікарі доправили до Вижницької районної лікарні.

Увечері цього ж дня у межах села Нові Бросківці Чернівецького району 48-річний водій «Skoda Fabia» не впорався з керуванням та зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2107» під керуванням 22-річного місцевого жителя. Унаслідок ДТП постраждали двоє неповнолітніх пасажирок «ВАЗ 2107» віком 15 і 16 років. Для надання відповідної допомоги лікарі госпіталізували дівчат до медичного закладу. 

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи Чернівецького районного управління поліції і Вижницького відділення поліції, які здійснили першочергові поліцейські заходи.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудове розслідування. 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux