Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства відносно матері
Опубліковано 27 жовтня 2023 року о 12:25

Житель Кіцманської територіальної громади впродовж тривалого часу ображав свою матір. Наразі за цим фактом співробітники поліції проводять досудове розслідування. 

До поліції звернулася жителька міста Кіцмань Чернівецького району та повідомила, що син ображає її нецензурною лайкою та погрожує фізичною розправою.

Для з’ясування обставин інциденту на місце події виїхали працівники відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські встановили, що 30-річний місцевий житель, перебуваючи за місцем проживання, вчинив словесну суперечку зі своєю матір’ю. В ході конфлікту кривдник ображав жінку нецензурною лайкою та погрожував їй фізичною розправою. Відомості про даний факт співробітники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що кривдник упродовж тривалого часу вчиняє домашнє насильство відносно матері. Працівники поліції реагували на кожне повідомлення від жінки, неодноразово складали протоколи про адміністративне правопорушення на зловмисника, проводили з ним профілактично-роз’яснювальну роботу про неприпустимість таких дій та виписували терміновий заборонний припис.

У травні цього року Кіцманський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених частинами 1 та 2 статті 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративне стягнення.

Однак правопорушник продовжував чинити психологічне насильство відносно своєї матері, яке призвело до психічного розладу в жінки.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру кривднику у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux