Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині слідчі поліції розслідують обставини двох аварій, одна з них – зі смертельним наслідком
Опубліковано 23 червня 2024 року о 11:10

У Дністровську районі внаслідок зʼїзду в кювет та перекидання загорівся легковий автомобіль. У результаті ДТП травмувався водій та троє пасажирів транспортного засобу. Ще одна аварія із смертельним наслідком трапилася у с. Зелений Гай Чернівецького району. Внаслідок зіткнення двох легковиків один із водіїв отримав травми, несумісні з життям. Наразі за обома фактами ДТП поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Учора, 22 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік с. Мошанець трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Дністровського райвідділу поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що 47-річний житель с. Михайлівка, не впорався з керуванням автомобіля «ВАЗ», допустив зʼїзд транспортного засобу в кювет та перекинувся. Внаслідок цього легковик загорівся. 

У результаті аварії травми отримав водій та троє пасажирів транспортного засобу віком 16, 18 та 33 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичної установи для надання необхідної допомоги. 

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась у с. Зелений Гай. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП та слідчо-оперативна група відділення поліції №6 (м.Новоселиця) ЧРУП. Попередньо правоохоронці встановили, що 21-річний житель сусідньої держави, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», не вибрав безпечної дистанції та зіткнувся з транспортним засобом «Volkswagen Golf», яким керував  46-річний місцевий житель.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Volkswagen Golf» отримав травми, несумісні з життям. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу. 

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux