Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині слідчі поліції задокументували три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими
Опубліковано 10 жовтня 2023 року о 10:44

Впродовж минулої доби на спецлінію «102» надійшло три повідомлення про ДТП з потерпілими. Дві аварії трапилися в Чернівецькому районі, інша  у Дністровському. Наразі за всіма фактами автопригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Учора, 9 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у Чернівцях по вулиці Небесної Сотні сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілою.

Працюючи на місці ДТП, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції попередньо з’ясувала, що 28-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf» допустив наїзд на 64-річну жительку обласного центру. Внаслідок ДТП чернівчанка отримала травми. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.


Ще одна аварія трапилася у селі Мамаївці Чернівецького району. Працівники відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) ЧРУП попередньо встановили, що 46-річний буковинець не впорався з керуванням автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» та зіткнувся з причепом, який буксирував трактор. У результаті зіткнення травмувався водій автомобіля, лікарі госпіталізували його до медичного закладу.

Цієї ж ночі у місті Хотин правоохоронці задокументували ДТП в якій травмувався пасажир легковика. Співробітники відділення №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції з’ясували, що 25-річний місцевий житель не впорався з керуванням транспортного засобу «Renault Megane» та зіткнувся з електроопорою. Внаслідок ДТП травмувався 27-річний пасажир автомобіля. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив буковинця до лікарні.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Поліцейські Буковини наголошують: лише неухильне дотримання Правил дорожнього руху дозволить зменшити випадки смертності й травматизму на автошляхах. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку оточуючих!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux