Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині трапилися три ДТП з потерпілими, одна – зі смертельним наслідком: слідчі поліції розпочали кримінальні провадження
Опубліковано 10 серпня 2024 року о 10:40

9 серпня у селі Бочківці, в результаті зіткнення мотоцикла з автомобілем, травмувався неповнолітній кермувальник двоколісного транспортного засобу. Цього ж дня в селі Старі Бросківці сталася летальна аварія, внаслідок якої загинув 42-річний місцевий житель. Ще одна автопригода, в якій травмувалися двоє буковинців, трапилася в селі Струмок. Наразі за всіма фактами ДТП поліцейські проводять досудові розслідування та встановлюють всі обставини.

Учора, 9 серпня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим в селі Бочківці. Працюючи на місці аварії, поліцейські попередньо з’ясували, що 15-річний кермувальник мотоцикла «Lifan» зіткнувся з автомобілем «Renault Koleos», під керуванням 50-річного жителя Дністровського району.

В результаті ДТП, мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Медики доправили потерпілого до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Ще одна аварія сталася в селі Старі Бросківці. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП. Поліцейські попередньо встановили, що 42-річний водій мотоцикла «Senke» допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Touran», під керуванням 33-річної жительки села Привороки.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст отримав травми не сумісні з життям.

Тіло загиблого правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи.

Також цього дня співробітники поліції задокументували ще одну ДТП в адміністративних межах села Струмок. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Поліцейські попередньо з’ясували, що 22-річний житель села Молниця, керуючи автомобілем «Lexus», не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля в кювет.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та його 58-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу.

Відомості про вказані факти дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути відповідальними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux