Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині упродовж минулої доби сталося три ДТП з потерпілими: поліцейські розпочали кримінальні провадження
Опубліковано 09 вересня 2024 року о 11:00

У селі Вербівці внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримали двоє малолітніх дітей, а в селі Лужани в результаті зіткнення мопеда з автомобілем травмувалася неповнолітня пасажирка двоколісного транспортного засобу. Ще одна ДТП, у якій потерпів мотоцикліст трапилася у селі Шишківці Дністровського району. 

Уранці 8 вересня до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Вербівці Чернівецького району. Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 (м.Заставна) Чернівецького РУП. Попередньо правоохоронці встановили, що 29-річна жителька Чернівців, керуючи автомобілем «Volkswagen Polo», не впоралася з керуванням, допустила зіткнення з бетонним відбійником з подальшим перекиданням автівки.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля, віком 5 та 9 років, отримали травми. Медики госпіталізували травмованих дітей до лікарні.

Ще одна аварія трапилася у селі Лужани Чернівецького району. Працівники відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) ЧРУП попередньо встановили, що 15-річний місцевий житель, керуючи мопедом «Honda» зіткнувся з автомобілем «Mercedes-Benz» під керуванням 64-річного буковинця.

У результаті автопригоди травмувалася 15-річна пасажирка мопеда. Лікарі госпіталізували постраждалу до медичного закладу.

Цього ж дня правоохоронці задокументували ДТП з потерпілим у селі Шишківці Дністровського району. Співробітники відділення №1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції з’ясували, що 24-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Viper», не врахував дорожньої обстановки, виїхав за межі проїжджої частини дороги та допустив з’їзд у кювет.

Унаслідок аварії мотоцикліст отримав численні тілесні ушкодження. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив буковинця до лікарні.

Відомості про вказані факти дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Буковинські поліцейські наголошують на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху, що дозволить зменшити кількість випадків смертності і травматизму на автошляхах. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux