Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині упродовж минулої доби трапилися три ДТП з потерпілими, одна – зі смертельним наслідком: слідчі поліції розпочали кримінальні провадження
Опубліковано 03 вересня 2024 року о 11:35

2 вересня у селі Шубранець, в результаті з’їзду автомобіля в кювет, травмувалася 27-річна буковинка. Цього ж дня в селі Мариничі трапилася летальна аварія, в якій загинув 12-річний велосипедист. Ще одна автопригода сталася в селі Вашківці, у результаті зіткнення мотоцикла з автівкою, потерпів 37-річний мотоцикліст. За всіма фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські проводять досудові розслідування та встановлюють всі обставини.

Учора, 2 вересня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілою в селі Шубранець. Працюючи на місці аварії, співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції попередньо з’ясували, що 70-річний водій автомобіля «Chery Amulet», не впорався з керуванням та допустив з’їзд транспортного засобу в кювет з подальшим перекиданням.

В результаті ДТП, 27-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікувального закладу.

Ще одна аварія сталася в селі Мариничі. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (Путила) Вижницького РВП. Поліцейські попередньо встановили, що 60-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» допустив наїзд на велосипедиста.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12-річний місцевий житель отримав травми та під час надання йому медичної допомоги помер.

Тіло загиблого правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи.

Кермувальника поліцейські затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Також цього дня співробітники поліції задокументували ще одну ДТП в селі Вашківці. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Поліцейські попередньо з’ясували, що 37-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Viper», зіткнувся з автомобілем «Hyundai», під керуванням 22-річного буковинця.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст травмувався. Лікарі доправили травмованого чоловіка до медичної установи.

Відомості про вказані дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux