Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині відбулася ротація курсантів закладів вищої освіти МВС, які проходять стажування на території регіону
Опубліковано 20 лютого 2024 року о 17:00

Сьогодні, 20 лютого, здобувачі освіти Одеського та Дніпропетровського університетів внутрішніх справ завершили практичне навчання у підрозділах поліції Чернівецької області та прикордонної служби. Наступними для проходження практики на Буковині прибули 100 курсантів із тих же навчальних закладів.  

Під час зібрання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв, які віддали своє життя, відстоюючи територіальну цілісність та незалежність рідної держави. 

Нагадаємо: за дорученням керівництва МВС України, курсанти відомчих вишів Міністерства внутрішніх справ впродовж місяця залучаються до виконання практичних завдань та допомагають буковинським поліцейським і прикордонникам охороняти безпеку та правопорядок на території краю.


Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Святослав Кішлар спільно із першим заступником начальника Чернівецького прикордонного загону Андрієм Козлюком та представниками Одеського та Дніпропетровського державних університетів МВС Олександром Оберемком та Олегом Журавлем провели із вихованцями закладів вищої освіти МВС України, які завершили стажування, підсумкову інструктивну нараду, а з новоприбулими курсантами - цільовий інструктаж.

-    Сьогодні відбулася чергова ротація курсантів вищих навчальних закладів системи МВС. Здобувачі освіти, які завершили стажування на Буковині, успішно виконали поставлені завдання, продемонстрували високий рівень знань і старанність. Набутий практичний досвід допоможе їм в подальшому ефективно виконувати службові обов’язки, – зазначив заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар.

За результатами роботи, кращих здобувачів освіти відзначили грамотами.

Під час інструктивної наради курсантам, які проходитимуть стажування, наголосили на відповідальному ставленні до виконання службових обов’язків і наголосили на неухильному дотримання заходів особистої безпеки, службової дисципліни та законності.

Після завершення навчання у вишах молоді спеціалісти поповнять ряди поліції і допомагатимуть забезпечувати правопорядок у різних регіонах України.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux