Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині відбулися урочистості з нагоди дев’ятої річниці створення Національної поліції України
Опубліковано 04 липня 2024 року о 16:08

Співробітники ГУНП в Чернівецькій області виконують службові та бойові завдання щодо відсічі ворога, розкривають тяжкі та особливо тяжкі злочини, забезпечують охорону правопорядку та захист громадян. Щоденно ризикуючи своїм здоров’ям і життям у боротьбі зі злочинністю, поліцейські Буковини запобігають правопорушенням. 4 липня у приміщенні ГУНП в Чернівецькій області відбулися заходи до Дня Нацполіції за участі керівництва буковинської поліції, діючих працівників, а також представників інших правоохоронних структур, обласної та місцевої влад.

Сьогодні минає 862-ий день повномасштабного вторгнення військ рф в Україну. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв, які загинули у жорстокому протистоянні із російським агресором та віддали життя під час виконання службових обов’язків. 

У своєму вітальному слові керівник поліції Буковини Віктор Нечитайло подякував особовому складу за професійне несення служби щодо охорони безпеки і порятунку громадян, а також проявлений щоденний героїзм.

–    Бути поліцейським під час війни означає продовжувати протидіяти злочинності, докладаючи ще максимум зусиль. Маю за честь служити з вами. Більшість з поліцейських виконували бойові завдання на деокупованих територіях та у протистоянні з ворогом. Ви гідно виконуєте свої службові обов’язки, захищаючи Україну, тому дякую кожному з вас за щоденну віддану працю. Здоров’я, витримки та Перемоги! – сказав полковник поліції Віктор Нечитайло вручив поліцейським медалі, подяки, чергові звання та цінні подарунки.

Голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк вручив почесні грамоти особовому складу та звернувся до колективу буковинської поліції: 

–    Вітаю вас та дякую за професіоналізм, мужність, відповідальність перед українським народом і відданість йому. У складний для України період ви робите надважливу справу – бережете спокій громадян. Усвідомлюючи свій патріотичний обов’язок щодо захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людей, протидії злочинності, пліч-о-пліч із військовими йдете у штурм і стоїте на захисті нашої держави! Завжди повертайтесь живими та неушкодженими. 

До привітань долучився також перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор:

–    Поліція виходить з народу і надалі вірно служить йому. Ви – взірець правоохоронних органів, які щоденно демонструють доблесть офіцерів. Завдяки вам ми у безпеці. Вітання працівникам поліції та ветеранам служби. Бажаємо наснаги у роботі. Ви – щит української нації. Нехай довіра населення до вас зростає, а відповідальність, гідність та честь і надалі залишатимуться вашим основним кредом у роботі.

Від імені Чернівецької міської ради до особового складу звернувся заступник міського голови Євгеній Маховіков:

–    Ви одні з перших виїжджаєте на місця небезпечних подій та щодня ризикуєте своїм життям і здоров’ям. Ваша праця – безцінна і ми дякуємо за те, що ви гідно та бездоганно виконуєте надскладні службові обов’язки.

Рятувальники, які разом з поліцейськими часто спільно виїжджають на виконання ризикованих завдань, високо оцінили роботу буковинських правоохоронців.

–    Співробітники ГУ ДСНС Буковини дякують колегам за гідне несення служби та вірності Присязі українському народові. Знаємо про щоденні подвиги поліцейських ГУНП в Чернівецькій області. Бажаю всім вам і надалі бути такими відданими своїй службі. Слава Україні! – сказав Сергій Михайлюк, начальник ГУ ДСНС в Чернівецькій області. 

З перших днів повномасштабного вторгнення військ рф в Україну співробітники поліції перебувають на деокупованих територіях і захищають територіальну цілісність України від агресора. Крім цього, буковинські правоохоронці цілодобово стоять на варті захисту громадян, розкриваючи злочини на території Чернівецької області.

Разом ми готові долати будь-які складнощі та реагувати на виклики, будуючи майбутнє України!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux