Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині відзначили дільничних офіцерів поліції
Опубліковано 19 червня 2023 року о 16:56

З нагоди 100-річчя з Дня створення служби дільничних офіцерів сьогодні, 19 червня, у Чернівецькій обласній військовій адміністрації привітали особовий склад підрозділу та нагородили кращих працівників відзнаками,  подяками, грамотами та цінними подарунками. 

Під час заходу присутні вшанували світлу пам'ять Героїв, які віддали своє життя за незалежність України хвилиною мовчання.  

З вітальним словом до особового складу звернулись начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло, заступник голови обласної ради Михайло Павлюк та міський голова Чернівців Роман Клічук. 

«Вітаю дільничних офіцерів поліції з 100-річчям з Дня створення служби. Ваша робота є непростою: ви завжди знаходитися поруч з людьми, незважаючи на погодні умови, пору доби ви допомагаєте та піклуєтесь про їх спокій та безпеку», – говорить начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.  

Начальник ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції  Віктор Нечитайло подякував підлеглим за високий професіоналізм і зразкове виконання службових обов’язків:  «Ваше основне завдання є найголовнішим та залишається незмінним — бути серед людей та допомагати людям, адже від вас залежить рівень довіри громадян до поліції. Бажаю вам наснаги, міцного і бадьорого духу, достатку, злагоди та поваги від громадян. Разом до перемоги!» 

«Дякую вам за те, що дбаєте про безпеку людей. Ваша робота є надзвичайно важливою, завдяки постійній комунікації з населенням та здійсненню превентивних заходів ви убезпечуєте громадян від вчинення будь-яких правопорушень», – сказав заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк.  

Міський голова Чернівців Роман Клічук подякував дільничним офіцерам за службу і побажав надалі упевнено тримати стрій та наполегливо працювати за для того, аби Буковина була найбезпечнішим краєм.  

Дільничні офіцери поліції Буковини отримали відзнаки, подяки, грамоти та цінні подарунки від ГУНП, Чернівецької ОВА, Чернівецької обласної та міської рад. 


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux