Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Буковині за минулу добу слідчі поліції задокументували дві ДТП, одна з яких – зі смертельним наслідком
Опубліковано 23 листопада 2022 року о 10:40

22 листопада в Дністровському районі, в результаті зіткнення автомобіля з деревом, травми не сумісні з життям отримав 47-річний буковинець. Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася цього ж дня в Чернівецькому районі, внаслідок з’їзду автівки «Opel Combo» в кювет, травмувалася малолітня пасажирка. За цими фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження.

До поліції надійшло повідомлення про аварію на автодорозі між населеними пунктами Клішківці-Малинці. Для з’ясування обставин ДТП на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що 47-річний житель села Млинки, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі дороги з подальшим зіткненням з деревом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди буковинець від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Цього дня на автодорозі «Т-2602», в напрямку села Шубранець, 32-річна водійка автомобіля «Opel Combo», здійснюючи маневр обгону, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини дороги та допустила з’їзд у кювет. У результаті ДТП травмувалася 5-річна донька кермувальниці. Потерпілу дівчинку лікарі госпіталізували до медичної установи, де діагностували у дитини травму органів черевної порожнини.

На місці аварії працювали слідчо-оперативні групи Чернівецького районного управління поліції та його відділення № 3 (м. Заставна).

Слідчі поліції про факти ДТП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Правоохоронці закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил безпеки дорожнього руху, особливо при погіршені погодних умов, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, а також уникайте різких гальмувань чи маневрів під час руху. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux