Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник поліції Буковини взяв участь у пленарному засіданні чергової сесії Чернівецької обласної ради
Опубліковано 14 вересня 2023 року о 19:14

Сьогодні, 14 вересня, полковник поліції Віктор Нечитайло проінформував учасників засідання про результати службової діяльності підрозділів Головного управління Національної поліції області за 8 місяців 2023 року. Крім цього, керівник поліції наголосив, що основним пріоритетним напрямком діяльності поліції визначеним Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України залишається безпека громадян.

Під час засідання сесії Чернівецької облради керівник обласної поліції Віктор Нечитайло зазначив, що завдяки якісно проведеним превентивним та оперативно-розшуковим заходам ситуація на території краю залишається стабільно-контрольованою.

Зокрема, у 2023 році розкриті усі вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, розбійні напади та грабежі. Також викрили 10 організованих злочинних груп, затримали 32 їх учасники, які скоїли 184 злочини, з яких 182 тяжкі та особливо тяжкі.

З метою недопущення дестабілізації криміногенної ситуації на території регіону протидіємо кримінальним правопорушенням пов’язаним з незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

Також під час виступу, керівник обласної поліції розповів про методи боротьби із інтернет-злочинами, пов’язаних із незаконним заволодінням коштами громадян шахрайським шляхом.

«Наразі проводиться загальнодержавна інформаційна кампанія з протидії шахрайствам. Поліцією вживаються всі заходи, щодо недопущення вчиненню таких злочинів. Інформація із застереженнями поширюється через операторів мобільного зв’язку та засоби масової інформації. Крім цього, поліцейські активно проводять роз’яснювальну роботу серед різних верств населення нашого краю» - говорить Віктор Нечитайло.

Полковник поліції закликав жителів регіону бути пильними і не розголошувати особисті дані невідомим особам.

Успішно реалізовується проєкт «Поліцейський офіцер громади» і до кінця поточного року планується забезпечити роботу поліцейських офіцерів громади у всіх ТГ Чернівецької області.

Окрім цього, поліцейські на території Буковини здійснюють заходи, спрямовані на покращення безпекової ситуації в регіоні, налагодження співпраці з населенням, а також виявлення та документування правопорушень.

«Ми щодня стоїмо на варті правопорядку і готові повсякчас захищати життя кожного громадянина», - наголосив начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux