Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Команда поліції Чернівецької області перемогла в благодійному турнірі з мініфутболу
Опубліковано 02 травня 2022 року о 14:23

Протягом трьох днів у Чернівцях команди з різних регіонів України виборювали перемогу у запеклих футбольних поєдинках і збирали кошти на підтримку Збройних Сил України. Зігравши без жодної поразки, буковинські правоохоронці стали кращими серед 16 команд. Кошти, зібрані під час турніру, організатори спрямували на придбання необхідних речей військовослужбовцям, які нині боронять Україну в боях на Донбасі.

Організаторами благодійного турніру з мініфутболу виступили Street Football Challenge та LEGEA Ukraine. У спортивному поєдинку в Чернівцях зійшлися 16 команд з Київщини, Буковини та Прикарпаття. ГУНП в Чернівецької області представили гравці поліцейського клубу «Bastion», створеного в 2019 році.

За результатами жеребкування команди розподілилися на чотири групи. Кожна команда зіграла по 1 матчу в груповому етапі, після чого відбулася серія плей-оф.

Суперником буковинських поліцейських у чвертьфіналі стала команда з Коломиї «Престиж». Цю гру правоохоронці виграли за серією пенальті. Таку ж перемогу у півфіналі поліцейські-футболісти здобули і над чернівецьким клубом «Клокучка». Фінальну перемогу з рахунком 2:1 команда обласного управління Нацполіції «PSC Bastion» виборола у гравців ФК «Іванківці» (Кіцманська територіальна громада).

За результатами проведених матчів буковинські поліцейські впевнено посіли в турнірі перше місце. Команда «Іванківці» опинилася на другому місці, а на третьому – ФСК «Клокучка».

Відзначили організатори турніру і двох гравців-поліцейських. Зокрема, Дмитро Дучак став кращим гравцем турніру, а кращий гол у цих змаганнях виконав Олександр Жумига.

Не гаючи часу, організатори благодійного турніру з міні-футболу вже замовили за зібрані кошти бронежилети й спальні мішки для бійців на передову.

«Ми завжди охоче підтримуємо всі благодійні ініціативи, – зазначив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області Віталій Чебан. – Приємно, що наші поліцейські продемонстрували гарну гру і здобули перемогу у досить серйозних суперників. Впевнені, вже незабаром ми всі з такою ж радістю будемо говорити і про перемогу наших захисників над російським окупантом».

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux