Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
ПЕРЕМОГА – найбажаніший заголовок наших майбутніх матеріалів: речниця поліції Буковини Кароліна Маришева
Опубліковано 15 травня 2024 року о 09:50

Своєчасне, всебічне та збалансоване інформування громадян про резонансні події, кримінальні новини, оперативну обстановку на території Буковини та у зоні проведення бойових дій. 15 травня професійний день відзначають працівники комунікаційних підрозділів МВС України. Про принципи, які формують роботу працівників відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області, розповідає його начальниця майор поліції Кароліна Іванівна Маришева.

В органах внутрішніх справ України Кароліна Маришева служить понад 20 років. У 2007 році отримала ступінь магістра права, закінчивши Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича. Відтак – поліцейська пройшла шлях від інспекторки до керівниці структурного підрозділу обласного управління Нацполіції.

Майже три роки Кароліна Іванівна очолює відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області. У підрозділі наразі працює семеро працівників, які здійснюють відео- та фотофіксацію на місцях скоєння кримінальних правопорушень, заходи за участі поліцейських, затримання злочинців, відтак – готують і публікують інформацію на офіційних ресурсах Нацполіції. Співробітники цього відділу завжди перебувають в епіцентрі подій, щоб опрацювати та  прокоментувати події ЗМІ.  

–    І вдень, і  вночі: наш колектив напоготові цілодобово. Ніколи наперед не можна передбачити, що трапиться в області. Але ми повинні реагувати на події та комунікувати з населенням. При цьому дуже важливо не лише оперативно та збалансовано подати інформацію, а також не нашкодити проведенню досудового розслідування, – каже майор поліції.  

З початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну робота комунікаційників поліції дещо змінилася. Поліцейські систематично розповідають про роботу буковинських правоохоронців, які беруть участь у стабілізаційних заходах на деокупованих територіях.

–    Буковинські поліцейські у складі зведених загонів перебувають на різних фронтах та позиціях і з перших днів виборюють незалежність України. Наші правоохоронці щодня на вістрі боротьби добра зі злом. Вони є героями наших публікацій та прикладами для наслідувань. Важливо, щоб люди знали їх в обличчя, бо завдяки їхнім зусиллям і щоденній праці ми знаходимось у безпеці, – говорить речниця поліції Кароліна Маришева.

Крім цього, співробітники відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області постійно нагадують населенню про алгоритм дій у випадку оголошення сигналів повітряної тривоги, блекаутів, втрати зв’язку та інших надзвичайних ситуацій на території регіону.  

За словами Кароліни Іванівни, правильне планування робочого часу та раціональне його розподілення дозволяє виконувати всі завдання, які стоять перед колективом. Проте бувають випадки, коли між моментом скоєння злочину до його розкриття та затримання правопорушників проходить певний час. Контактуючи з усіма підрозділами поліції, комунікаційники відслідковують перебіг подій до скерування матеріалів кримінального провадження до суду, та відповідно інформують громадськість. 

–    Вітаю колег з професійним Днем! Нехай у наших текстах якнайшвидше з’являться заголовки про перемогу над агресором. Нехай наша робота на інформаційному фронті високо цінується та приносить користь. Бажаю кожному з нас з позитивом щодня приходити на роботу, і у такому ж настрої повертатися додому. Нехай зведення стають все коротшими та не будуть наповнені трагічною інформацією! – підсумувала Кароліна Маришева.

Не зважаючи на стовідсоткову віддачу роботі, поліцейська намагається якомога більше вільного часу приділяти своїй родині: чоловікові Олесю та донечці Марійці. Виховуючи дитину у національно-патріотичному дусі та любові до рідної країни, сім’я Маришевих відвідує театр, виставки та відпочиває в українських горах. Саме тут, у  гармонії з природою, речниця поліції черпає енергію, щоб кожен робочий день розпочинався з позитивних думок і беззаперечною вірою та надією у ПЕРЕМОГУ!



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux