Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поєднання сили та тендітності – властивість, якою наділена жінка-поліцейський
Опубліковано 06 березня 2020 року о 11:00

Таким багатозначним контрастом наділена кожна жінка, яка працює в поліції. Не стала виключенням і Анна Саєнко – майор поліції, начальник сектору міжнародного поліцейського співробітництва. Анна впевнено називає себе людиною, яка віддана своїй справі. Вона цінує свою роботу, наполегливо працює і постійно розвивається. Поліцейська переконана, що у поліції працюють ідейні люди, адже не просто так вибрали такий нелегкий шлях.

З дитинства Анна мала неабияку любов до іноземних мов. Ще зі школи відчувала непереборне бажання дізнаватися нове про країни, де ніколи не була, вивчати досвід людей, які живуть за кордоном. Саме тому, свою теперішню роботу вона пов’язала з тим, що найбільше любить.

У правоохоронних органах працює з 2010 року. Суттєвою перевіркою її життєвих цінностей та пріоритетів стала робота в карному розшуку. Майор поліції Анна Саєнко наголосила, що саме тоді прийшло справжнє усвідомлення понять «дружба» та «команда».

«Найважче тоді було поєднувати сім’ю і роботу. Адже робота у карному розшуку дуже відповідальна і складна. Відпочинок та родина відкладалися на потім, але я дуже вдячна своїй сім’ї, яка мене розуміла та підтримувала», – розповідає Анна.

Робота у карному розшуку та знання іноземної мови дали можливість працювати там, де вона бачила себе з самого початку – сектор міжнародного поліцейського співробітництва. Робота в підрозділі допомогла реалізувати різні цікаві проєкти, обмінюватися досвідом з іноземними колегами та співпрацювати із міжнародними організаціями.

Анна Саєнко також активно підтримує політику гендерної рівності і є членкинею Української асоціації представниць правоохоронних органів.

Коли з’являється вільний час Анна подорожує. Вона відвідала понад 20 країн світу і не збирається зупинятися на цьому. У майбутньому в неї нові подорожі та нові враження.

Та найбільше досягнення для Анни – це її сім’я. Незважаючи на те, що всю себе вона віддає роботі, найдорожчими для неї є ті, які завжди чекають її вдома. Сім’я для поліцейської - це найважливіша підтримка, це люди, з якими вона ділиться своєю радістю та своїми переживаннями і з ким хоч іноді може побути слабкою.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux