Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Буковини передали благодійну допомогу колегам із Херсонщини та переймали досвід колег
Опубліковано 29 травня 2023 року о 16:12

З метою набуття практичного досвіду роботи в умовах ведення активних бойових дій та обміну інформацією із службової діяльності начальник Управління головної інспекції ГУНП Володимир Шепенюк нещодавно побував на Херсонщині.

Прохання сумісної поїздки в Херсон висловив міжнародний партнер ГО «Справа Кольпінга в Україні» Василь Савка. Із цією благодійною організацією поліцейські ГУНП в Чернівецькій області плідно співпрацюють з початку повномасштабного російського вторгнення щодо надання гуманітарної допомоги підрозділам поліції, Збройним силам України та цивільним особам.

«Під час візиту колеги нас привітно зустріли, начальник УГІ ГУНП в Херсонській області Тенгіз Кардава показав приміщення, де наразі здійснюють свої функції працівники поліції, поділився досвідом проведення перевірок особового складу ряду підрозділів та блокпостів. Ми передали поліцейським Херсонщини генератор, який дозволить забезпечити роботу правоохоронців в умовах відсутності електроживлення», – розповідає підполковник поліції Володимир Шепенюк.

В підрозділи поліції та на блокпости поліцейські Буковини і меценати доставили продукти харчування, портативні зарядні пристрої,  взуття, ліки, перев’язочні матеріали та інші необхідні речі. Спецпризначенці КОРД отримали інноваційні фільтри для очистки води, а працівники МНС – засоби пожежогасіння, спеціальний інвентар, шоломи та аптечки.

Також буковинські поліцейські з благодійниками відвідали Береславську лікарню та привезли операційні набори, перев’язки, аптечки тощо. Крім цього, допомогу передали місцевому населенню. 

Володимир Шепенюк ділиться враженнями службового відрядження: «Особливо мене вразила «катівня», яку рашисти розмістили в приміщенні ІТТ, де знущалися над нашими співвітчизниками. Ми побували в зоні бойових дій на «Острові» та бліндажах наших колег поліцейських в напрямку Береслава. Працювати в такій напрузі – це вже подвиг, який поліцейські Херсонщини та інших областей-активних учасників бойових дій, беззаперечно здійснюють щодня».

«Я дякую начальнику Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ полковнику поліції Руслану Горяченку за таку ідею та можливість відчути інше поліцейське життя, допомогти колегам і набути практичного службового досвіду. Також висловлюю подяку Тенгізу Кардаві і колегам за прийом та роботу, яку вони щодня роблять», – каже підполковник поліції.

У цей нелегкий час ворожого вторгнення ми вкотре переконалися, що разом – ми сила. Саме завдяки єдності і підтримці один одного ми можемо дати гідну відсіч агресору й вигнати його з нашої держави. 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux