Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Буковини розшукують водійку легковика, причетну до наїзду на малолітню пішохідку
Опубліковано 08 жовтня 2024 року о 11:08

Аварія трапилася вчора, 7 жовтня, у Хотині. У результаті ДТП 7-річна місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Кермувальниця автомобіля «Renault Megane» втекла з місця ДТП, не надавши допомоги потерпілій, не повідомивши про це відповідні служби. Після наїзду на дитину водійка легковика зіткнулася з огорожею, покинула транспортний засіб та наразі переховується від правоохоронців.  На розшук жінки орієнтовано всі наряди поліції області.   

Для з’ясування обставин на місце події виїхало керівництво ГУНП в Чернівецькій області, оперативники Управління карного розшуку, співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП, спеціалісти-криміналісти, кінологи, слідчо-оперативна група відділення №2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції та працівники Чернівецької обласної прокуратури.

На території Чернівецької області одразу було введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

Попередньо правоохоронці встановили, що невстановлений водій легковика допустив наїзд на 7-річну жительку Хотина та поїхав у невідомому напрямку. У результаті аварії малолітня отримала численні травми – медики шпиталізували потерпілу до районної лікарні для надання допомоги.   

За результатами оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля «Renault Megane», на якому були пошкодження, характерні для ДТП. Власниця транспортного засобу – 57-річна жителька м. Хотин, яка наразі обґрунтовано підозрюється у скоєнні наїзду на пішохідку. 

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження правопорушниці.

Правоохоронці звертаються до громадян, які були свідками цієї автопригоди чи володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікачку, з проханням терміново звернутися до найближчого підрозділу поліції чи на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux