Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Буковини взяли під опіку вагітну з Київської області, чоловік якої безвісти зник на війні
Опубліковано 23 серпня 2023 року о 14:49

Цього разу адресну допомогу отримала 26-річна киянка, яка незабаром стане мамою. Її чоловік, військовослужбовець, виконував бойове завдання на Донеччині та декілька тижнів тому перестав виходити на зв'язок. Аби підтримати майбутню породіллю, поліцейські ГУНП в Чернівецькій області спільно з волонтерами «Об’єднані перемагати» зібрали та передали жінці найнеобхідніше: коляску, дитячі літні і зимові речі, підгузки, засоби гігієни, пелюшки, дитячі суміші, іграшки.

Вікторія Сич родом із селища Макарів Бучацького району. Від початку воєнних дій у її рідному місті тривали ворожі обстріли. Один із снарядів влучив у дах  будинку, тож проживати тут було небезпечно. Жінка тимчасово переїхала до родичів, поки Бучацький район став деокупованим. А чоловік Вікторії – Юрій, поповнив ряди Сил оборони України та давав відсіч ворогові увесь цей час. 

Звістку про те, що подружжя стане батьками, військовослужбовець Юрій отримав на передовій. Майбутні батьки одразу спланували спільну відпустку, хрещення майбутньої доньки та навіть придумали вже їй ім’я – Стефанія. Однак декілька тижнів тому родина втратила з Юрієм зв'язок. Військовослужбовець якраз виконував бойове завдання на Донецькому напрямку. Наразі він вважається безвісти зниклим. Вікторія готується до народження первістка, та не покидає надії, що чоловік знайдеться і повернеться додому до пологів. 

Аби забезпечити майбутню породіллю і новонароджену дитину речами першої необхідності та посприяти матері впоратися із тимчасовими труднощами, благодійну акцію організували поліцейські Буковини. Часу на збір було обмаль. Тому поліцейські оперативно сконсолідували свої зусилля та разом із благодійниками протягом дня зібрали допомогу.

–    Ми разом з партнерами намагаємося реагувати на запити та виклики людей, які потребують соціального захисту. Ми і надалі будемо підтримувати зв’язок з Вікторією, щоб вчасно реагувати на потреби, – розповідає начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Володимир Шепенюк.  

–     Я отримала багато гарних речей для себе та своєї донечки. Таке враження, що я сама їх обирала: якісні, нові та такі необхідні. Я висловлюю щиру вдячність буковинським поліцейським та волонтерам ГО «Об’єднані перемагати», які миттєво відреагували на мої потреби, – говорить Вікторія Сич. 

Бажаємо, щоб військовослужбовець Юрій якнайшвидше повернувся додому та легких пологів матері. Нехай новонароджена Стефанія зростає під мирним небом України!

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux