Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Буковини взяли участь у заходах, присвячених Дню Державного Прапора України
Опубліковано 23 серпня 2024 року о 11:27

Сьогодні, 23 серпня, на найвищому флагштоці у Чернівцях відбулось урочисте підняття Державного Прапора України – синьо-жовтого стяга, який наповнює душі українців гордістю, патріотизмом та вірою у Перемогу. У церемонії взяли участь начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло, керівники обласної влади, правоохоронних структур, чернівчани та гості міста.

На початку урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Далі під звуки Державного гімну України — на флагшток підняли синьо-жовтий стяг – кольори чистого неба і пшеничного поля, як символи єднання, сили та мужності.

В умовах повномасштабної війни рф проти України День Державного прапора набув особливого значення. У запеклій боротьбі за життя, власну державність,  право вибору, право на існування наш відважний народ під синьо-жовтими кольорами вкотре символізує свою відважність та незламність.

Для українських правоохоронців державні символи є постійним нагадуванням про честь, гідність та обов’язок служити своєму народу. Через ці символи поліцейські  демонструють свою відданість і готовність захищати правопорядок, охороняючи безпеку громадян і підтримуючи цілісність та суверенітет України.

За особливі заслуги перед українським народом, зразкове виконання службових обов’язків, особисту ініціативу та самовідданість начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор та міський голова Роман Клічук нагородили співробітників ГУНП в Чернівецькій області почесними відзнаками, грамотами і цінними подарунками.

У День Державного прапора України поліцейські Чернівецької області урочисто підняли національний стяг на всіх адмінбудівлях поліції.

Продовжуємо робити все для того, щоб синьо-жовті кольори вільно майоріли над усією Україною у її офіційно визнаних кордонах.

Слава Героям! Слава Україні!


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux