Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські організували для дітей екскурсію у кінологічному центрі поліції Буковини
Опубліковано 03 жовтня 2024 року о 16:22

Пізнавальний захід для вихованців Чернівецького ліцею №8 було проведено за ініціативи начальника обласної поліції Віктора Нечитайла. Учні завітали в кінологічний центр буковинської поліції, ознайомились із роботою поліцейських-кінологів та їх чотирилапих напарників.

До організації заходу долучилися співробітники Управління головної інспекції поліції Буковини, співробітники Сектору організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНП та старша інспекторка з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Чернівецькій області) Управління дотримання прав людини Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ Альона Тодоріко. 

Під час заходу правоохоронці розповіли учням про їхні права і обов’язки, а також нагадали куди можна звертатися, якщо трапилася небезпечна ситуація.

Поліцейські-кінологи ознайомили юних гостей з особливостями своєї професії та показали в яких умовах живуть службові собаки. Діти детальніше дізналися про породи чотирилапих, які служать в поліції та як їх правильно дресирувати, аби вони ефективно виконували свою роботу. 

Крім цього, співробітники кінологічного центру ГУНП разом із службовими собаками демонстрували взаємодію під час пошуку вибухонебезпечних предметів, наркотичних засобів та затримання зловмисників. 

Відтак - ліцеїсти побачили, як чотирилапі вміло виконують команди своїх наставників, долають смугу перешкод, затримують умовних зловмисників, відшукують наркотики та вибухівку. 

Екскурсія до кінологічного центру дуже сподобалася дітям, адже вона не лише цікава, а й пізнавальна. Наприкінці зустрічі  ліцеїсти подякували правоохоронцям за проведений захід та сфотографувалися із чотирилапими напарниками поліцейських-кінологів. 

Співробітники поліції Чернівецької області систематично  проводять такі заходи, щоб показати підростаючому поколінню специфіку роботи різних підрозділів поліції, їх основні функції та завдання. А також задля того, аби діти пам’ятали, що поліцейські – це друзі, до яких завжди можна звернутися за допомогою.


Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux