Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські передали маленьким жителям Буковини подарунки від Святого Миколая
Опубліковано 19 грудня 2022 року о 17:36

З нагоди одного з найулюбленіших дитячих свят співробітники ГУНП в Чернівецькій області щороку перевтілюються в помічників Миколая Чудотворця. Цьогоріч в умовах повномасштабної війни в правоохоронців-чарівників суттєво побільшало роботи – нині кожна українська дитина потребує додаткового захисту і бодай маленького дива.


Готуючись до Дня Святого Миколая, поліцейські найбільше переймалися тим, як в умовах посиленого несення служби встигнути приділити увагу якомога більшій кількості юних жителів області.

Насамперед співробітники структурних і територіальних підрозділів буковинської поліції відвідали тих діток, які перебувають у скрутних життєвих обставинах: дітей з інвалідністю, позбавлених батьківського піклування, переселенців, вихованців дитячих будинків і спеціалізованих закладів освіти.

Правоохоронці привезли діткам смаколики, іграшки, набори для творчості, спортивний інвентар, побутову техніку та інші речі, що допоможуть зробити побут малечі бодай трішки комфортнішим.

Та найціннішими у таких зустрічах є щире спілкування та увага до кожної дитини. Діти залюбки розповідають про свої досягнення, діляться мріями та переживаннями й охоче демонструють таланти.

Також правоохоронці навідалися з подарунками до родин колег, які загинули під час виконання службових обов’язків. Турбота про їхні сім’ї є частиною нашої пам’яті про побратимів – ми поруч і завжди готові допомогти.

У День Святого Миколая буковинські поліцейські приїхали й до гімназії у селі Підзахаричі Вижницького району. Під час проведення конкурсу малюнків «Я у безпеці з МВС» поліцейські дізналися про невеличку мрію 12-річного гімназиста Михайлика. Хлопчик розповів, що його батько нині на передовій захищає Україну, а сам учень мріє стати поліцейським і хоче колекціонувати шеврони. Навідавшись у Підзахаричі, інспектори ювенальної превенції спільно з поліцейським офіцером громади зробили перший внесок у майбутню колекцію юного мрійника. Крім цього, разом з іншими гімназистами, які взяли участь в конкурсі, Михайлик отримав солодкі подарунки.

Такі зустрічі є важливими для кожного поліцейського. Щирі посмішки та радість в дитячих очах надають сил і наснаги ще запекліше боротися за мирне та щасливе майбутнє української малечі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux