Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Буковини окреслили перспективу виконання завдань за 11 місяців
Опубліковано 17 жовтня 2020 року о 14:48

Сьогодні, 17 жовтня, в Головному управлінні Національної поліції України в Чернівецькій області відбулась відеоселекторна нарада за участі керівництва Національної поліції України. З нагоди Дня захисника України голова НПУ відзначив майже 300 кращих правоохоронців України, які отримали іменну зброю, відзнаки МВС та чергові офіцерські звання.

Керівники відділів та відділень поліції ГУНП в Чернівецькій області обговорили стан криміногенної ситуації на території краю. Крім того, начальник буковинської поліції Анатолій Дмитрієв наголосив підлеглим про необхідність залучення усіх сил та засобів для проведення чесних та прозорих місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня.

«Крім своєї основної щоденної роботи, поліцейські мають на 100% бути готовими, щоб відповідно до чинного законодавства реагувати на будь-які порушення як під час передвиборної кампанії, так і у самий день проведення виборів», - зазначив генерал поліції.

Правоохоронці обговорили план роботи до кінця року. «Особлива увага повинна приділятися розкриттю важких кримінальних правопорушень», -наголосив голова Національної поліції України Ігор Клименко та додав, що за результатами роботи кращі поліцейські і надалі будуть відзначені та відповідно заохочені керівництвом.

Анатолій Дмитрієв також закликав особовий склад продовжувати здійснювати перевірки щодо дотримання обмежувальних заходів з метою запобігання розповсюдженню COVID-19.

Нагадаємо, 13 жовтня Уряд ухвалив рішення щодо продовження адаптивного карантину в Україні до 31 грудня 2020 року. Крім цього, також було обмежено кількість людей у масових зібраннях. Відповідно до скорегованих правил щодо дозволеної кількості людей, у "зеленій зоні" дозволена не більше 50 людей за умови дотримання соціальної дистанції у півтори метра та маскового режиму, у "жовтій" — не більше 30 людей, у "помаранчевій" — не більше 20.

До слова, від початку дії карантинних обмежень поліцейські склали 1070 протоколів на жителів Чернівецької області за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, протягом останньої доби складено 6 протоколів, 3 з них – на адміністраторів розважальних закладів. Найпоширеніші порушення, які фіксують правоохоронці - перевищення допустимої кількості осіб у приміщенні та порушення режиму роботи після 22-ої години.

Поліцейські нагадують: за порушення правил карантину чинним законодавством передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux