Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Буковини продовжують отримувати фінансову допомогу від обласного осередку Всеукраїнської профспілкової організації Національної поліції
Опубліковано 11 серпня 2022 року о 15:34

З початку повномасштабної війни росії проти України первинна профспілкова організація Національної поліції України виділила на потреби поліцейських понад 650 тисяч гривень. Серед виділених коштів – придбання засобів індивідуального захисту, амуніції для поліцейських, які перебувають на передовій.

Буковинський обласний осередок Всеукраїнської профспілкової організації Національної поліції діє на території краю понад 2 роки. Наразі до її складу входять 639 атестованих працівників поліції, які добровільно зголосилися бути членами профспілки та щомісячно роблять внески для її функціонування. 

Відтак – ці правоохоронці завжди можуть розраховувати не лише на захист своїх трудових, соціально-економічних інтересів, а також на фінансову підтримку у складних життєвих ситуаціях. Особливо така допомога відчутна у період загострення агресії російської федерації щодо України з лютого цього року. 

До первинної профспілкової організації ГУНП у Чернівецькій області щодня надходять листи та повідомлення з проханням профінансувати ті чи інші нагальні потреби буковинських поліцейських та їхніх родин.  Відповідно до Статуту профспілки, члени її комітету розглядають усі прохання колег та визначають пріоритетність надання коштів працівникам поліції.

За словами керівника організації Віктора Доманчука, кількість звернень про надання допомоги поліцейським ГУНП у Чернівецькій області останнім часом зросла. Серед нагальних потреб – фінансування потреб працівників поліції, які захищають Україну від агресора. Так, від початку повномасштабної війни росії проти України на забезпечення амуніції, засобів індивідуального захисту профспілка виділила понад пів мільйона гривень. 

Зокрема, це кошти на закупівлю одягу, взуття, бронежилетів, рюкзаків для атестованих працівників буковинської поліції, які наразі захищають територіальну цілісність і незалежність України. Також профспілка виділила матеріальну допомогу поліцейським, які потрапили у складні життєві обставини. 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux