Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські провели профорієнтаційний захід із випускниками Кельменеччини
Опубліковано 19 жовтня 2019 року о 14:30

Співробітники різних підрозділів Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області відвідали Кельменецький район. Для учнів випускних класів, які визначаються з вибором майбутньої професії, поліцейські організували презентацію своєї роботи та розповіли, як потрапити до лав поліції.

У селище Кельменці для зустрічі з підлітками приїхали інспектори-криміналісти, представники кадрового забезпечення, вибухотехнічної служби, кінологічного центру, роти поліції особливого призначення ГУНП і спецпризначенці обласного Управління патрульної поліції.

Співробітники сектору проведення відбору та проведення атестування поліцейських розповіли випускникам про можливості закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських. Безкоштовно здобуваючи освіту в таких вишах, курсанти забезпечуються житлом, харчуванням, форменним одягом і учбовим приладдям. Окрім цього, після завершення навчання випускники стовідсотково працевлаштовуються за здобутим фахом і отримують офіцерське звання.

Дізналися учні і про особливості роботи поліцейських. Особовий склад Кельменецького відділу поліції продемонстрував службові автомобілі правоохоронців, а інспектори-криміналісти Слідчого управління ГУНП показали, як здійснюють огляд місця злочину та дозволили дітям спробувати себе у ролі поліцейського-експерта.

Представники вибухотехнічного відділу на макетах ознайомили школярів з різними видами вибухових пристроїв, пояснили, як поводитися у разі виявлення підозрілих предметів і продемонстрували своє спеціальне обладнання. Також учні побачили, як службові собаки поліції шукають вибухові речовини та затримують злочинців.

Поліцейські РПОП роз’яснили специфіку своєї роботи, продемонстрували сучасну зброю та спецзасоби, що знаходяться на озброєнні спецпризначенців. Правоохоронці показали, як захистити себе у разі небезпеки за допомогою прийомів рукопашного бою та засобів захисту.

Усі охочі приєднатися до лав поліції отримали спеціальні пам’ятки з покроковими рекомендаціями, як стати поліцейським.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux