Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Буковини ознайомила зі своєю діяльністю представника Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності
Опубліковано 25 вересня 2019 року о 19:13

Сьогодні, 25-го вересня, начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв провів робочу зустріч з представником Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Із заступником голови Комітету ВРУ Максимом Павлюком і керівником обласного осередку політичної партії «Слуга народу» Віталієм Другановським начальник ГУНП в Чернівецькій області зустрівся на сесії обласної ради та запросив детальніше ознайомитися з оперативною обстановкою в регіоні й роботою поліції. 

Поліцейські ознайомили гостей з діяльністю Ситуаційного відділу ГУНП, розповіли про роботу, що проводиться для покращення реагування на звернення громадян і скорочення часу приїзду на виклик.

Максим Павлюк схвально оцінив ініціативу буковинської поліції щодо розвитку на території області потужної системи відеонагляду. Як показує досвід, присутність відеокамер на вулицях населених пунктів покращує безпекову ситуацію в цілому та допомагає встановлювати обставини злочинів і осіб, які їх скоїли.

Під час обговорення законотворчих ініціатив, які здатні посприяти більш ефективній протидії злочинності, йшлося про вдосконалення законодавства у сфері кримінального та кримінально-процесуального права. Керівництво Слідчого управління ГУНП надало пропозиції щодо покращення процесу досудового розслідування, збору якісної доказової бази та мінімізації бюрократичної складової.

Також сторони обговорили необхідність посилення боротьби з наркотиками та розширення штату оперативників, які займаються вказаним напрямом. Поліцейські надали представнику Комітету Верховної Ради України пропозиції щодо збільшення покарання за збут наркотиків і відміни внесення застави. Саме завдяки альтернативі внесення застави, розмір якої є мізерним порівняно з прибутками наркоторговців, зловмисники уникають арешту й продовжують свою протиправну діяльність.

Окрім цього, учасники зустрічі приділили увагу врегулюванню законодавства у сфері збереження надр і розглянули можливі методи посилення безпеки дорожнього руху.

Максим Павлюк і Віталій Другановський підтримали ініціативи поліції Буковини. Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності пообіцяв врахувати пропозиції поліцейських і посприяти у внесенні змін до чинного законодавства, які допоможуть покращити безпекову ситуацію в регіоні та державі в цілому.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux