Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Буковини провела робочу зустріч із представниками Канадської Місії зі спостереження за виборами
Опубліковано 28 лютого 2019 року о 19:12

Сьогодні, 28 лютого, в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області відбулась нарада із довгостроковими спостерігачами  Канадської Місії (CANADEM) зі Спостереження за Виборами Президента та Парламенту України у 2019 році.

Представники Місії, що відвідали Буковину, здійснюють моніторинг передвиборчої кампанії в Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

Під час зустрічі сторони обговорили роль поліції у виборчому процесі, зареєстровані повідомлення та порушення виборчого законодавства, рівень довіри населення краю до правоохоронців, реформи та інноваційні проекти Нацполіції.

Поліцейські Буковини ознайомили канадійців із превентивними заходами, що здійснюють задля попередження правопорушень під час передвиборчої кампанії: постійний моніторинг ситуації в області, у тому числі аналіз публікацій в ЗМІ та соціальних мережах; заходи публічної безпеки під час візитів в область кандидатів; робота групи превентивної комунікації; проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення; публікації інформаційних та профілактичних матеріалів; доведення відповідальності за порушення виборчого законодавства.

Також делегацію спостерігачів зацікавила реалізація на Буковині проектів, спрямованих на надання населенню якісних поліцейських послуг, формування іміджу поліції та довіри населення до правоохоронців. Зокрема, це ознайомлення дітей та молоді із роботою підрозділів поліції, здійснення виїзних прийомів громадян керівництвом ГУНП в Чернівецькій області, проекти «Сусідська варта», «Дільничний офіцер громади», що дозволяють ефективно взаємодіяти з населенням у вирішенні безпекових питань.

Наприкінці березня на Буковину прибудуть короткострокові спостерігачі Місії, які працюватимуть безпосередньо у день голосування.

Учасники робочої зустрічі домовились про подальшу співпрацю та обмін інформацією між поліцією Буковини та Канадською Місією зі Спостереження за Виборами Президента та Парламенту України у 2019 році.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux