Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Путильщини підбила підсумки роботи за 2019 рік
Опубліковано 23 січня 2020 року о 17:37

Керівництво Путильського відділення поліції прозвітувало перед населенням про результати діяльності підрозділу упродовж минулого року. Правоохоронці ознайомили громаду зі станом оперативної обстановки на території району та роботою поліції щодо забезпечення безпеки й правопорядку. Завдяки проведеним заходам, на Путильщині досягнуто суттєвого зменшення кількості крадіжок і автопригод з потерпілими.

Начальник Путильського відділення поліції Сергій Явніцкий відзначив оперативне реагування поліцейських майже на 2 тисячі заяв і повідомлень громадян про злочини та інші події на території району. З них по 191 зверненню розпочато кримінальні провадження та по 316 – складено матеріали про адміністративні правопорушення.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції скерували до суду матеріали 101 кримінального провадження, з яких 17 – по тяжких і особливо тяжких злочинах.

Сергій Явніцкий розповів громаді про ті профілактичні заходи, які здійснює поліція для попередження правопорушень та безпеки жителів і гостей Путильщини. Завдяки таким поліцейським відпрацюванням рівень криміногенної обстановки на території району є одним з найнижчих в Чернівецькій області. Зокрема, порівняно з 2018 роком кількість крадіжок зменшено на 60%. Більшість з них –74% – співробітники поліції розкрили.

Суттєво знижено і кількість ДТП з потерпілими. Упродовж року на автошляхах Путильського району сталося дві таких автопригоди.

Також на території обслуговування не допущено скоєння таких злочинів, як вбивство, хуліганство та зґвалтування. 
Завдяки тісній взаємодії поліції з органами місцевого самоврядування та підприємцями району, на території Путильщини встановлено камери відеоспостереження з функцією розпізнавання номерних знаків. Також минулого року для зручності громадян відкрито дві поліцейські станції: в селах Усть-Путила і Селятин. 

«Підвищення довіри населення – основний критерій оцінки діяльності поліції. Ми робимо все можливе, щоб на території обслуговування Путильського відділення поліції кожен почувався в безпеці», – зазначив Сергій Явніцкий.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux